Arkadaşlar selam, kendi OnePlus 9 cihazımda kronik olan yeşil çizgi yaşanması sonrası satışa koymuştum fakat herhangi bir alıcı şu anlık çıkmadı ve ben de açıkçası böyle kullanmaya alıştım birazcık. Cihaza alıcı hiç çıkmazsa Custom ROM atarak devam etmeyi düşündüm ve ROM'larda olursa Nameless olmazsa LineageOS olarak karar kıldım. Fakat aklıma takılan birkaç soru var, bunları sizlere sorsam daha iyi olur diye düşündüm çünkü açıkçası pek cevap bulamadım.
Sorulara gelirsek:
1 - Cihaz yurt dışı ve malum yollarla kaydedilmiş durumda, bildiğim kadarıyla ROM atıldığında IMEI uçabiliyor ve bunun için modem ve EFS yedeği alınması gerekiyor TWRP ile. Fakat sorun şu ki ben TWRP ile Lineage ya da Nameless ROM'larını kurabilir miyim? Çünkü ikisi de kendi Recovery'lerini kullanıyorlar.
2 - Nameless ROM'unu daha önce deneyen var mı ve varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim, ayrıca başka ROM önerileriniz varsa onları da bekliyorum.
Sorulara gelirsek:
1 - Cihaz yurt dışı ve malum yollarla kaydedilmiş durumda, bildiğim kadarıyla ROM atıldığında IMEI uçabiliyor ve bunun için modem ve EFS yedeği alınması gerekiyor TWRP ile. Fakat sorun şu ki ben TWRP ile Lineage ya da Nameless ROM'larını kurabilir miyim? Çünkü ikisi de kendi Recovery'lerini kullanıyorlar.
2 - Nameless ROM'unu daha önce deneyen var mı ve varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim, ayrıca başka ROM önerileriniz varsa onları da bekliyorum.