Aakons 48 Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 9.021 Makaleler 6 Çözümler 8 Beğeniler 11.755 Bugün 10:21 #1 OnePlus zaten önceden yapmayı planladığı çekilmeyi artık gerçekleştiriyor. OnePlus, resmen kapanıyor. OnePlus will reportedly officially shut down in the US and Europe later this week The end is near and the clock is ticking. OnePlus is reportedly going to be shut down for good in... 9to5google.com
OnePlus zaten önceden yapmayı planladığı çekilmeyi artık gerçekleştiriyor. OnePlus, resmen kapanıyor. OnePlus will reportedly officially shut down in the US and Europe later this week The end is near and the clock is ticking. OnePlus is reportedly going to be shut down for good in... 9to5google.com
M My Asset 6 Çalışkan Katılım 30 Haziran 2026 Mesajlar 30 Çözümler 2 Beğeniler 12 Bugün 10:31 #2 Piyasadan bir çöp daha silindi sabah sabah güzel haberle uyandım
Simon 48 Bilgin Konsol Kralı Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.348 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 17.039 Bugün 10:34 #3 Sadece batarya işini iyi yapıyorlardı. Onun dışında sevdiğim bir marka değil. Üzülmedim. Türkiye distribütörleri berbat ayrıca.
Sadece batarya işini iyi yapıyorlardı. Onun dışında sevdiğim bir marka değil. Üzülmedim. Türkiye distribütörleri berbat ayrıca.
ZCPS21 48 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.328 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 6.620 3 dakika önce #4 Avrupa pazarını bilmem ancak Türkiye distribütörü kötü iş yapıyordu, ülkemizde markanın satmama sebebi varsa distribütör dolayısıyladır.
Avrupa pazarını bilmem ancak Türkiye distribütörü kötü iş yapıyordu, ülkemizde markanın satmama sebebi varsa distribütör dolayısıyladır.