Öneri konularındaki ön ekler ne işe yarıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Techolay

Bot
Makaleler
3
Değerli üyelerimiz,

Techolay yönetimi olarak üyelerimizin sunduğu önerileri çeşitli ön ekler ile kategorize etmekteyiz.

Bu konu, ön eklerin ifade ettikleri anlamları netleştirmek üzerine olacaktır.

Planlanmıyor

Herhangi bir öneri bu ön eki aldığında, bu birden fazla anlam ifade edebilir:
  1. Yönetim öneriyi gerçekleştirmek istiyor ancak o anki mevcut veya gelecekteki muhtemel koşullardan ötürü hayata geçiremiyor olabilir.
  2. Yönetim öneriyi uzun uzadıya düşünmüş ve uygun bulmamış, dolayısıyla geçici veya kalıcı olarak öneriyi hayata geçirmeyecek olabilir.
Bir öneri bu ön eki aldığında mutlak olarak reddedildiği anlamına gelmez, uygun koşullar sağlanırsa hayata geçirilebilir.

Planlanıyor

1. Yönetim öneriyi yakın gelecekte, uygun koşullar sağlandığı anda hayata geçirecek olabilir.
  2. Yönetim öneriyi hayata geçirmek amacıyla çalışmalara başlamış ve süreç tamamlandığında uygulamaya geçecek olabilir.
Bir öneri bu ön eki aldığında yüksek ihtimalle hayata geçirilecektir, bu yüzden yalnızca tamamlanması beklenmelidir.

İzleniyor

1. Yönetim öneriyi hayata geçirmek istiyor ancak herhangi bir aksiyon almadan önce üyelerin ne düşündüğünü görmek istiyor olabilir.
  2. Yönetim önerinin hayata geçirilmesi konusunda nötr hissediyor ancak üyelerin tepkisini gözlemliyor ve buna göre karar vermek istiyor olabilir.
  3. Yönetim öneriyi hayata geçirmeyi düşünmüyor ancak öneri popüler olduğu için üyelerin takındığı genel tavrı merak ediyor olabilir.
Bir öneri bu ön eki aldığında bu yönetimin alacağı aksiyonun belirsiz olduğu anlamına gelir, dolayısıyla gelecek hakkında bir kesinlik belirtmez.

Keşfediliyor

1. Yönetim öneriyi hayata geçirmek istiyor ve bu sebeple önerinin mümkün olup olmadığı konusunda keşif çalışmaları yapıyor olabilir.
  2. Yönetim önerinin hayata geçirilmesi konusunda nötr hissediyor ancak yine de önerinin mümkün olup olmadığı konusunda testler gerçekleştiriyor olabilir.
Bir öneri bu ön eki aldığında uygulanma ve iptal edilme ihtimali yarı yarıyadır, dolayısıyla gelecek hakkında bir kesinlik belirtmez.

Uygulandı

Herhangi bir öneri bu ön eki aldığında, bu yalnızca tek bir anlam ifade eder:
  • Öneri istekler üzerine yönetim tarafından hayata geçirilmiştir.
Bir öneri bu ön eki aldığında Sosyal'de sorunsuzca çalışıyor demektir, herhangi bir aksaklık olmadığı sürece mevcut olmaya devam eder.

Mevcut

Herhangi bir öneri bu ön eki aldığında, bu yalnızca tek bir anlam ifade eder:
  • Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.
Bir öneri bu ön eki aldığında Sosyal'de hâlihazırda öneride yer alan durum yönetim tarafından uygulamada demektir.

Techolay yönetimi olarak daima üyelerimize mümkün olan en iyi deneyimi yaşatmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Önerileriniz ile bize bu konuda destek olduğunuz için teşekkür ederiz.

İyi Sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri
Yukarı Alt