Planlanmıyor Öneri konularına bütçe belirtmek zorunlu olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quezzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 211
  • Etiketler Etiketler
    bütçe olsun
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Öneri konularında tam bir bütçe belirtmek zorunlu olsun. Örneğin birisi bir fare önerisi konusu açıyor. Fakat bütçe belirtmiyor. Bütçe belirtmesini istediğimizde "bütçe konusunda sıkıntım yok" tarzı şeyler söylüyor. E sıkıntın yoksa o zaman sana gidip 10.000 liralık DeathAdder V3 Pro önerelim.

Bütçe tam bir şekilde belirtilmediğinde öneri yapmamız çok zor oluyor. Bence bütçe belirtmek zorunlu olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 16 Eksi
Bütçe belirtmeyenler genellikle azınlık oluyor ama bazı insanlar çok deli ediyor beni bütçe soruyorum ucuz olsun diyor veya fiyat performans olsun diyor. Bana göre 1000 liralık üründe fiyat performans olur 5000 liralık da aynı şekilde olur. O yüzden mantıklı konu.

Hocam ama ben herhangi bir oyun hakkında bir soru soracağım oyun önerileri kısmında. İlle de bütçe girmek bence pek mantıklı değil. Yani istisnai durumlar mutlaka olacaktır.

E sıkıntın yoksa o zaman sana gidip 10.000 liralık DeathAdder V3 Pro önerelim.

Bütçede sıkıntı yoksa ve istediği özellikleri karşılıyorsa öner zaten. Herkesin kesin bir bütçesi olmayabiliyor ki. Örneğin kafasında 5000 lira ayırmıştır belki ama çok iyi bir mouse vardır. İstediği tüm önerileri karşılıyordur gider 7000-8000 lira verir alır. O yüzden kesin bir bütçe belirtmek her zaman iyi değil bence.

Hocam ama ben herhangi bir oyun hakkında bir soru soracağım oyun önerileri kısmında. İlle de bütçe girmek bence pek mantıklı değil. Yani istisnai durumlar mutlaka olacaktır.
Hayır. Fiziksel bir ürün önerisi konularında moderatörler bütçe belirtmesi için bildirim kutusuna bir mesaj gönderecek. Bütçe belirtildiğinde konu onaylanacak.

Bazı konularda konu sahibi Nvidia ekran kartlı, yapay zeka işlemcili, 17 inç bir laptop istiyor. Bütçesini yazmamış. Soruyoruz bütçe sorunu yok diyor. Gidip 80.000 TL'lik Katana 17 atıyoruz, hocam bu çok fazla 30.000'e kadar olsun diyor. 30.000'e kadar böyle bir laptopta yok.

O yüzden kesin bir bütçe belirtmek her zaman iyi değil bence.
Asıl kesin bir bütçe belirtmek her zaman iyi bence.

Son düzenleme:
En azından aralık şeklinde belirtebilelim bence de.

Üç aşağı beş yukarı bir limit belirtilmeli bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…