Multiden ziyade, Story FPS oyunu mu? Hikayesi nasıl, ona göre almayı planlıyorum. Sadece vurmalı kırmalı değildir ınsalla
Multiden ziyade, Story FPS oyunu mu? Hikayesi nasıl, ona göre almayı planlıyorum. Sadece vurmalı kırmalı değildir ınsalla
Crysis Warhead oyunu da var.Crysis 1, 2, 3 şeklinde 3 oyunu var. Üçü de hikaye moduna da sahip ve Türk yapımcı şirket Crytek tarafından yapıldı.
Ben özellike Crysis 2 olmak üzere 3 oyunu da çok sevmiştim. Hatta 2 3 yılda bir Crysis 2'yi tekrar oynuyorum. Hikaye olarak uzaylı istilası baz alınıyor ve ana karakterimiz uzaylı teknolojisiyle üretilmiş belirli özel güçler veren bir zırhla onlarla mücadele ediyor. Vurmalı kırmalı ama giysinin verdiği güçler sayesinde kendi taktiklerini ve stratejilerini geliştirebiliyorsun oynarken. Hikaye bazlı oyunları çok seven ve bu konuda seçici olan biri olarak bayağı beğenmiştim.
Şu kardeşler sunucuları kapamasaydı günümüzde güzel bir topluluğu oluşurdu ama maliyetler falan bahane gösterip kapattılar. Ben çok seviyorum bu oyunu, sadece çok oyunculu olan Crysis Wars diye bir oyunda vardı, unutamam o günleri. Şimdi kim bu oyunu keşfedecekte oynayacak, hep dedeler kaldı.
Mutlaka oynamanızı tavsiye ederim, ilk oyundan daha aksiyonlu daha heyecanlı daha komedi.Evet onu unutmuşum kusura bakmayın. O oyunu oynamadım nedense o yüzden aklımdan çıkmış. Crysis Warhead kronolojik olarak 1. ve 2. oyunun arasında yanlış bilmiyorsam.
Öncelikle teşekkür ederim, Crysis 2'yi o muhteşem müziğinden (zaten hans zimmer'dan çıkma) keşfetmiştim ve yakın zamanda Crysis 2'yi oynamak istiyordum. Buna denk gelmek çok güzel oldu. Sizce 2'den başlasam ne olur?Crysis 1, 2, 3 şeklinde 3 oyunu var. Üçü de hikaye moduna da sahip ve Türk yapımcı şirket Crytek tarafından yapıldı.
Ben özellike Crysis 2 olmak üzere 3 oyunu da çok sevmiştim. Hatta 2 3 yılda bir Crysis 2'yi tekrar oynuyorum. Hikaye olarak uzaylı istilası baz alınıyor ve ana karakterimiz uzaylı teknolojisiyle üretilmiş belirli özel güçler veren bir zırhla onlarla mücadele ediyor. Vurmalı kırmalı ama giysinin verdiği güçler sayesinde kendi taktiklerini ve stratejilerini geliştirebiliyorsun oynarken. Hikaye bazlı oyunları çok seven ve bu konuda seçici olan biri olarak bayağı beğenmiştim.