wezkez Çalışkan Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 34 Beğeniler 7 6 Ağustos 2025 #1 Birkaç online yama indirdim güzelce çalıştı şimdi ise oradan peak ve online fixini indirmek istiyorum güvenli midir?
Birkaç online yama indirdim güzelce çalıştı şimdi ise oradan peak ve online fixini indirmek istiyorum güvenli midir?
90shiphop Becerikli Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 268 Çözümler 1 Beğeniler 150 6 Ağustos 2025 #2 Korsana hiçbir şekilde güvenme şansınız yok fakat yıllardır kullanan arkadaşlarım var henüz bir şey olmadı.
Korsana hiçbir şekilde güvenme şansınız yok fakat yıllardır kullanan arkadaşlarım var henüz bir şey olmadı.
Mustafa Karakoç Uzman Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 70 Beğeniler 16 6 Ağustos 2025 #3 Vallahi arkadaşlarla çoğu online oyunu buradan oynuyoruz herhangi bir sorun gelmedi başıma virüs programlarım vs. uyarı da vermiyor.
Vallahi arkadaşlarla çoğu online oyunu buradan oynuyoruz herhangi bir sorun gelmedi başıma virüs programlarım vs. uyarı da vermiyor.
KS KS wezkez Çalışkan Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 34 Beğeniler 7 6 Ağustos 2025 #4 90shiphop dedi: Korsana hiçbir şekilde güvenme şansınız yok fakat yıllardır kullanan arkadaşlarım var henüz bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu siteden mi indirdiler? Mustafa Karakoç dedi: Vallahi arkadaşlarla çoğu online oyunu buradan oynuyoruz herhangi bir sorun gelmedi başıma virüs programlarım vs. uyarı da vermiyor. Genişletmek için tıkla... Ben de buradan online yama indiriyorum ama ilk defa oyun indireceğim için konuyu açmak istedim.
90shiphop dedi: Korsana hiçbir şekilde güvenme şansınız yok fakat yıllardır kullanan arkadaşlarım var henüz bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Bu siteden mi indirdiler? Mustafa Karakoç dedi: Vallahi arkadaşlarla çoğu online oyunu buradan oynuyoruz herhangi bir sorun gelmedi başıma virüs programlarım vs. uyarı da vermiyor. Genişletmek için tıkla... Ben de buradan online yama indiriyorum ama ilk defa oyun indireceğim için konuyu açmak istedim.
90shiphop Becerikli Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 268 Çözümler 1 Beğeniler 150 6 Ağustos 2025 #5 wezkez dedi: Bu siteden mi indirdiler? Genişletmek için tıkla... Evet.
Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 6 Ağustos 2025 #6 Güvenilir.
UmutMelihAkyol Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 131 Beğeniler 144 6 Ağustos 2025 #7 Güvenilir. Fiyatını hak etmediğini düşündüğüm her oyunu buradan oynuyorum. Şu ana kadar 1 kere bile üzmedi.
Güvenilir. Fiyatını hak etmediğini düşündüğüm her oyunu buradan oynuyorum. Şu ana kadar 1 kere bile üzmedi.
KS KS wezkez Çalışkan Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 34 Beğeniler 7 6 Ağustos 2025 #8 https://www.trustpilot.com/review/online-fix.me bundan dolayı kafam karıştıda.
YoMqt Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 24 Çözümler 1 Beğeniler 3 6 Ağustos 2025 #9 Hocam yıllardır arkadaşlarla buradan oyun oynuyoruz 1 kere bile virüs vs. yemedik. Eğer reklamlara dikkat ederek indirirseniz herhangi bir sıkıntı çıkmaz, tamamen güvenilir bir sitedir.
Hocam yıllardır arkadaşlarla buradan oyun oynuyoruz 1 kere bile virüs vs. yemedik. Eğer reklamlara dikkat ederek indirirseniz herhangi bir sıkıntı çıkmaz, tamamen güvenilir bir sitedir.
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 6 Ağustos 2025 #10 wezkez dedi: https://www.trustpilot.com/review/online-fix.me bundan dolayı kafam karıştıda. Genişletmek için tıkla... False pozitive nedir bilmeyenler ve sahte indirme linklerine tıklayanlar yazmış. R/piratedgames, r/piratedgames, r/freemedıaheckyeah grupların megathreadlarına bak.
wezkez dedi: https://www.trustpilot.com/review/online-fix.me bundan dolayı kafam karıştıda. Genişletmek için tıkla... False pozitive nedir bilmeyenler ve sahte indirme linklerine tıklayanlar yazmış. R/piratedgames, r/piratedgames, r/freemedıaheckyeah grupların megathreadlarına bak.