Online görüşmeler ve dersler için F/P webcam önerisi

ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Herkese iyi sosyaller. Online resmi toplantılar / eğitimler / özel dersler gibi alanlarda Windows 11 masaüstü bilgisayarımda kullanacağım fiyat/performans webcam önerisi istiyorum. Kablosuz kulak içi QCY bir kulaklık var ya da HyperX Cloud ll var, mikrofonu oradan hallederim bir şekilde. Dahili mikrofonlu da olabilir mikrofon kalitesi çok kötü olmadığı sürece. Şimdiden teşekkür ediyorum. Bütçe belirtmedim çünkü piyasayı bilmiyorum. Olabildiğince makul fiyat olsun ama kalitesiz dandik bir ürün de olmasın lütfen.

Kamera değil de başka bir yol önereceğim. İriun webcam i hem telefona hem de bilgisayarınıza indirerek telefonunuzu webcam gibi kullanabilirsiniz. Ben genelde anlattığınız tarzı görüşmelerde öyle yapıyorum.

Telefon 15 Pro hocam ve açıkçası batarya sağlığını vs. böyle götürmek istemiyorum.

Telefon 15 Pro hocam ve açıkçası batarya sağlığını vs. böyle götürmek istemiyorum.

Çok da götürmüyor aslında. Pil tasarrufunu açıp parlaklığı kıstığınızda damla damla kullanıyor diyebilirim. Xiaomi Note 11 s ile 5 6 saat kayıt alıp şarjı bitirmediğimi hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…