Online oyunlar yüzünden sinir krizi geçiriyorum

Online oyunlar yüzünden sinir krizi oldum. Artık her şeye zarar vermeye başladım. Bir iPad yamulttum, bir kumanda kırdım daha çok neler var. Hepsi Online oyunlar yüzünden. Oynamak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum.
Size tavsiyem pro bir arkadaşınız yoksa Online oyun oynamayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bilerek kaybet. En düşük eloya ulaş. Sonra kendi oynadığın gibi oyna. Aralarında Pro gibi gözükeceksin. Psikolojiye iyi gelen bir taktik. Ben böyle yapıyorum.

Siz daha yolun başındasınız. Kapı, yatak, dolap, telefon, sandalye ve daha nicelerini elimden geçirdim ben. O yüzden eğlencesine oyniyacaksın oyunu. Benim gibi war thunderda alman tech tree'yi fullemeye çalışmiyacaksın.

Film dizi izle sende İpad vardı değil mi?

Kusura bakma, senin özelinde söylemiyorum bunları ama çok çocukça şeyler bunlar. Eğer siniriniz el vermiyorsa oynamayın bir zahmet. Yıllar boyu online oyunlar oynadım bir kere sinirden masaya bile vurduğumu hatırlamıyorum. Sakin olun az, eğlenmek için girmiyorsanız başka hobiler edinin.

Banlat kendini kurtul. iPad yamultmaya değer mi? Oyun dediğin keyfi oynanır, gersin diye değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…