S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 785 Makaleler 1 Beğeniler 222 Dün 23:37 #1 TRT şifreli diyor ve ben de maçları izlemek istiyorum. Ama Onvo TV'de herhangi bir şekilde manuel kanal ekleyemiyorum. TRT frekansı gireceğim yer yok.
TRT şifreli diyor ve ben de maçları izlemek istiyorum. Ama Onvo TV'de herhangi bir şekilde manuel kanal ekleyemiyorum. TRT frekansı gireceğim yer yok.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.895 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.611 Bugün 00:08 #2 Televizyon modeli nedir? WebOS mu kullanıyor? Artı 0 Eksi
ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.085 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 6.367 Bugün 00:19 #3 Kabloya bağlıysa uydu seçerek uydu taraması yapılabilir. Artı 0 Eksi
KS KS S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 785 Makaleler 1 Beğeniler 222 Bugün 00:20 #4 Afterbyte dedi: Televizyon modeli nedir? webOS mu kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Model bilmiyorum. Android TV. ZCPS21 dedi: Kabloya bağlıysa uydu seçerek uydu taraması yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Uydu üzerinden kullanıyorum şu an. SD kanalda da sinyal yok diyor. Artı 0 Eksi
Afterbyte dedi: Televizyon modeli nedir? webOS mu kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Model bilmiyorum. Android TV. ZCPS21 dedi: Kabloya bağlıysa uydu seçerek uydu taraması yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Uydu üzerinden kullanıyorum şu an. SD kanalda da sinyal yok diyor.
shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.488 Çözümler 3 Beğeniler 1.552 Bugün 00:23 #5 serbest dedi: Model bilmiyorum. Android TV. Uydu üzerinden kullanıyorum şu an. SD kanalda da sinyal yok diyor. Genişletmek için tıkla... Onvo özelinde değil ama menüden kaynak ayarı oluyor oradan uyudu taramasına giriyorsunuz genelde. Artı 0 Eksi
serbest dedi: Model bilmiyorum. Android TV. Uydu üzerinden kullanıyorum şu an. SD kanalda da sinyal yok diyor. Genişletmek için tıkla... Onvo özelinde değil ama menüden kaynak ayarı oluyor oradan uyudu taramasına giriyorsunuz genelde.