Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.005 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 16 Nisan 2024 #1 Bir kişi ile tartıştım sonra özür diledim o da op yazmış. İnternete yazdım ama pek bir sonuç çıkmadı. Çıktı aslında ama konu ile alakasız şeyler. Ne anlamda söyledi?
Bir kişi ile tartıştım sonra özür diledim o da op yazmış. İnternete yazdım ama pek bir sonuç çıkmadı. Çıktı aslında ama konu ile alakasız şeyler. Ne anlamda söyledi?
Charles Smith Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.873 Makaleler 3 Çözümler 9 Beğeniler 2.565 17 Nisan 2024 #11 brkdnmz dedi: "Ok" yazmak istemiş de olabilir belki. Dediğiniz gibi "n" ile "o" oldukça uzak. Gerçi "k" yerine "p"ye basmış olma ihtimali de çok yüksek değil gibi. Genişletmek için tıkla... Telefon klavyeleri farklı olabiliyor. Otomatik düzltmeyi de hesaba katmak gerekir. Artı 0 Eksi
brkdnmz dedi: "Ok" yazmak istemiş de olabilir belki. Dediğiniz gibi "n" ile "o" oldukça uzak. Gerçi "k" yerine "p"ye basmış olma ihtimali de çok yüksek değil gibi. Genişletmek için tıkla... Telefon klavyeleri farklı olabiliyor. Otomatik düzltmeyi de hesaba katmak gerekir.
N neurox Uzman Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 203 Çözümler 3 Beğeniler 55 17 Nisan 2024 #12 "Op ne la" diyebilirsin. Artı 0 Eksi