Opel Insignia Station Wagon 2010-2015 nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Chef
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 216
  • Etiketler Etiketler
    insignia opel
Makaleler
1
Aramızda Opel hastası olan illaki vardır. Yakında almayacak olsam bile ilerisi için araştırma yapıyorum. Sedan modeli ile şoför koltuğu hariç her koltuğunda seyahat ettim fakat yolcu olmak ile sürücü olmak arasında fark oluyor. 2010-2015 aralığındaki modellere baktım ve doluluklarına, işlevselliğine göre fiyatları gayet iyi geldi.
Bu modelin motorunda, AFL far sisteminde, direksiyon kutusunda vb... Aklınıza ne geliyorsa herhangi bir kronik sorunu var mı? Bu modeli aldığında mutlaka yapman gereken diye söyleyebileceğiniz şeyleri de not etmek isterim. Hangi donanım paketleri iyidir sıralama şeklinde yazabilirseniz iyi olur.

Aramızda Opel hastası olan illaki vardır. Yakında almayacak olsam bile ilerisi için araştırma yapıyorum. Sedan modeli ile şoför koltuğu hariç her koltuğunda seyahat ettim fakat yolcu olmak ile sürücü olmak arasında fark oluyor. 2010-2015 aralığındaki modellere baktım ve doluluklarına, işlevselliğine göre fiyatları gayet iyi geldi.
Bu modelin motorunda, AFL far sisteminde, direksiyon kutusunda vb... Aklınıza ne geliyorsa herhangi bir kronik sorunu var mı? Bu modeli aldığında mutlaka yapman gereken diye söyleyebileceğiniz şeyleri de not etmek isterim. Hangi donanım paketleri iyidir sıralama şeklinde yazabilirseniz iyi olur.
Kaç motor düşünüyorsun.
İl, ilçe şehir vs. fark eder mi?
Bütçe aralığı nedir?
Birde 2016 modeli biraz daha modern duruyor 2015 yerine 2016 tercih edebilirsin.

Son düzenleme:
Kaç motor düşünüyorsun.
İl, ilçe şehir vs. fark eder mi?
Bütçe aralığı nedir?
Bir de 2016 modeli biraz daha modern duruyor 2015 yerine 2016 tercih edebilirsin.

Şimdiki piyasaya göre alacak olsaydım en az 600k çıkabilirdim fakat ileride bu araçların piyasada değeri artabilir veya azalabilir olduğunu düşünürsek net bir şey çıkarmak istemiyorum. Zaten başta da söyledim hemen almayacağımı. İstanbul'da yaşıyorum o yüzden otomatik vites düşünüyorum, İstanbul trafiğinde manuel vites ile uğraşamam. 2016 modelin farlardan tut iç dizayn daha modern hala geldi evet fakat sarı sitede baktığımda makyaj öncesi kasa ile en az 200k fark vardı. 1.6t veya 2.0 dizel Turbo olabilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt