Hakok Başarılı Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 91 Beğeniler 42 24 Mart 2024 #1 Birkaç tane VPNBook var elimde, OpenVPN yükleyip oradan kullansam bir güvenlik sorunu vb. bir sorun olur mu? (Devlet sırları tutmuyorum, basit birkaç Web sitesinde gezineceğim.) Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2024
Birkaç tane VPNBook var elimde, OpenVPN yükleyip oradan kullansam bir güvenlik sorunu vb. bir sorun olur mu? (Devlet sırları tutmuyorum, basit birkaç Web sitesinde gezineceğim.)
5 5396 Deneyimli Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 880 Çözümler 5 Beğeniler 458 24 Mart 2024 #2 Planet VPN sınırsız olarak en iyisi diye bilirim. Ücretli olarak Kaspersky VPN iyidir.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 24 Mart 2024 #3 Zaten normali OpenVPN. Kullanmak gereken o. 5396 dedi: Planet VPN sınırsız olarak en iyisi diye bilirim. Ücretli olarak Kaspersky VPN iyidir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sağlayıcı aramıyor VPN sistemi arıyor sanırım.
Zaten normali OpenVPN. Kullanmak gereken o. 5396 dedi: Planet VPN sınırsız olarak en iyisi diye bilirim. Ücretli olarak Kaspersky VPN iyidir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sağlayıcı aramıyor VPN sistemi arıyor sanırım.
KS KS Hakok Başarılı Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 91 Beğeniler 42 24 Mart 2024 #4 Vpnbooklar tehlikeli olabilir mi? Böyle sorsam daha iyi olur yoksa Openvpn sadece bir aracı, onda sorun yok.
Vpnbooklar tehlikeli olabilir mi? Böyle sorsam daha iyi olur yoksa Openvpn sadece bir aracı, onda sorun yok.
Demorlius Üstün Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 6 Beğeniler 1.132 Yer Türkiye 24 Mart 2024 #5 Hakok dedi: VPNBook'lar tehlikeli olabilir mi? Böyle sorsam daha iyi olur yoksa OpenVPN sadece bir aracı, onda sorun yok. Genişletmek için tıkla... Evet olabiliyor.
Hakok dedi: VPNBook'lar tehlikeli olabilir mi? Böyle sorsam daha iyi olur yoksa OpenVPN sadece bir aracı, onda sorun yok. Genişletmek için tıkla... Evet olabiliyor.
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 24 Mart 2024 #6 Hakok dedi: Vpnbooklar tehlikeli olabilir mi? Böyle sorsam daha iyi olur yoksa Openvpn sadece bir aracı, onda sorun yok. Genişletmek için tıkla... OpenVPN bir protokol ve kendi başına güvenli. Ama VPN kullanmaktan bahsedersek ücretsiz VPN'ler nadiren kötü amaçlı olabiliyor. Kullanırken dikkatli ol demek isterdim ama neye göre güvenli onu nasıl ayırt edersin bilmiyorum.
Hakok dedi: Vpnbooklar tehlikeli olabilir mi? Böyle sorsam daha iyi olur yoksa Openvpn sadece bir aracı, onda sorun yok. Genişletmek için tıkla... OpenVPN bir protokol ve kendi başına güvenli. Ama VPN kullanmaktan bahsedersek ücretsiz VPN'ler nadiren kötü amaçlı olabiliyor. Kullanırken dikkatli ol demek isterdim ama neye göre güvenli onu nasıl ayırt edersin bilmiyorum.