xlezyad Üyecik Katılım 8 Haziran 2026 Mesajlar 7 Beğeniler 3 Bugün 19:58 #1 Open IV güvenli mi indirdim ovisetup.exe bir şey indi açtım bir anda uygulamalar kapanıp açıldı. İndirdiğim site: OpenIV - The ultimate modding tool for GTA V, GTA IV and Max Payne 3 Bidahada açılmıyor.
Open IV güvenli mi indirdim ovisetup.exe bir şey indi açtım bir anda uygulamalar kapanıp açıldı. İndirdiğim site: OpenIV - The ultimate modding tool for GTA V, GTA IV and Max Payne 3 Bidahada açılmıyor.
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.305 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.322 Yer Japonya, Fukuoka Bugün 20:02 #2 OpenİV güvenilir lakin site orijinal site değil sanırım. Com.tr domain bu site. Orijinalinde .tr yoktur diye tahmin ediyorum.
OpenİV güvenilir lakin site orijinal site değil sanırım. Com.tr domain bu site. Orijinalinde .tr yoktur diye tahmin ediyorum.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.183 Makaleler 6 Çözümler 23 Beğeniler 5.384 Bugün 20:02 #3 OpenIV guvenilir, gidip de yanlislikla reklamlara tiklayip baska bir sey indirmezsen sorun yok.
KS KS xlezyad Üyecik Katılım 8 Haziran 2026 Mesajlar 7 Beğeniler 3 Bugün 20:04 #4 Milas dedi: Open IV güvenilir lakin site orijinal site değil sanırım. Com.tr domain bu site. Orijinalinde.tr yoktur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam değişik ekran açıldı Open IV'le alakasız. Hermione Jean Granger dedi: OpenIV guvenilir, gidip de yanlislikla reklamlara tiklayip baska bir sey indirmezsen sorun yok. Genişletmek için tıkla... Reklamlara tiklayip İndirmedim.
Milas dedi: Open IV güvenilir lakin site orijinal site değil sanırım. Com.tr domain bu site. Orijinalinde.tr yoktur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam değişik ekran açıldı Open IV'le alakasız. Hermione Jean Granger dedi: OpenIV guvenilir, gidip de yanlislikla reklamlara tiklayip baska bir sey indirmezsen sorun yok. Genişletmek için tıkla... Reklamlara tiklayip İndirmedim.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.183 Makaleler 6 Çözümler 23 Beğeniler 5.384 Bugün 20:07 #5 @Milas, orijinal site mefta sanirim. Acilmiyor.
KS KS xlezyad Üyecik Katılım 8 Haziran 2026 Mesajlar 7 Beğeniler 3 Bugün 20:22 #6 Hermione Jean Granger dedi: @Milas, orijinal site mevta sanirim. Acilmiyor. Genişletmek için tıkla... Eeee hocam o zaman ben RAT yedim.
Hermione Jean Granger dedi: @Milas, orijinal site mevta sanirim. Acilmiyor. Genişletmek için tıkla... Eeee hocam o zaman ben RAT yedim.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.914 Çözümler 160 Beğeniler 13.289 Yer United Kingdom Bugün 20:23 #7 Keyubu'dan hizmet aliyorlarmis. Bilgilendirme olarak geceyim buraya da, siteyi Keyubu ekibine ve domain saglayicisina bildirdim. Aksiyon alacaklardir. Son düzenleme: Bugün 20:48
Keyubu'dan hizmet aliyorlarmis. Bilgilendirme olarak geceyim buraya da, siteyi Keyubu ekibine ve domain saglayicisina bildirdim. Aksiyon alacaklardir.
Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.183 Makaleler 6 Çözümler 23 Beğeniler 5.384 Bugün 20:25 #8 xlezyad dedi: Eeee hocam o zaman ben RAT yedim. Genişletmek için tıkla... Kesin bir sey soyleyemeyiz. Ayrica tek malware turu RAT degil, zibilyon tane malware var. Oncelikle sistemde antivirus varsa tam tarama yap. Daha sonra indirdigin OpenIV dosyalarini VirusTotal, Hybrid-Analysis, FileScan.io sitelerine upload edip, rapor olusturup benimle paylasmani isteyecegim.
xlezyad dedi: Eeee hocam o zaman ben RAT yedim. Genişletmek için tıkla... Kesin bir sey soyleyemeyiz. Ayrica tek malware turu RAT degil, zibilyon tane malware var. Oncelikle sistemde antivirus varsa tam tarama yap. Daha sonra indirdigin OpenIV dosyalarini VirusTotal, Hybrid-Analysis, FileScan.io sitelerine upload edip, rapor olusturup benimle paylasmani isteyecegim.
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.305 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.322 Yer Japonya, Fukuoka Bugün 20:55 #9 Hermione Jean Granger dedi: @Milas, orijinal site mefta sanirim. Acilmiyor. Genişletmek için tıkla... O site bayadir mefta.
Hermione Jean Granger dedi: @Milas, orijinal site mefta sanirim. Acilmiyor. Genişletmek için tıkla... O site bayadir mefta.