Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Yaklaşık 3.5 senedir Monster Abra A5 v15.8 cihazımı kullanıyorum. Tahminimce 1-1.5 senedir ise Monster kontrol merkezinde klavyemin RGB ayarını doğru vermediğini fark ettim. Konuyla ilgili Monster'a mail attığımda Monster kontrol merkezini tekrar indirmem gerektiğini, olmazsa bilgisayarıma format atmayı denemeyi, son çare olarak ise cihazımı teknik servise göndermemi istediler. Ben son çözüm hariç bütün çözümleri uyguladım fakat bir sonuç alamadım. Büyük ihtimal klavyemin LED'leri bozuk fakat ben son çare olarak openrgb üzerinden ayarlamayı denemek istiyorum. OpenRGB'yi indirdiğimde sadece farenin RGB'sini tanımladı. Konu hakkında yardım edebilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Cihazın klavyesini OpenRGB desteklemiyor olabilir, bu normal bir durum. Ancak dikkatimi çeken nokta klavyenin bölgesel aydınlatma ile çalışması olabilir, tek renk çalışıyor gördüğüm kadarıyla. Eğer böyleyse ayarlamak pek mümkün olmayabilir.