Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

biscuitdev

Çalışkan
Merhaba,

Xiaomi AX3000T modemime OpenWrt kurdum ve interfaces kısmından WAN'a tıklayıp PPPoE seçip device olarak software VLAN: “wan. 35” (WAN) seçili fakat buna rağmen internetim gelmiyor. IPv4 ve IPv6 adresleri gelmesine rağmen internet gelmiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_6151.webp
    IMG_6151.webp
    2,1 MB · Görüntüleme: 89
Çözüm
Ben dırek ınterfaces-WAN'dan PPPoE gırısımı yapıp ınternete baglandım aynı router kullanıyoruz, OpenWrt kurdum bende. Bir de öyle dener mısın? ISS: Superonline benım.

wan.35 yapmazsam error veriyor IP adresi gelmiyor maalesef.

Türktelekom’u arasam bir faydası olur mu?

Yardım edebilecek var mı?

Sorunu çözdüm gülebilirsiniz ama iPhone fontunun suçu SMS ile gelen şifredeki I harfi ile l yi karıştırmışım meğersem ikiside birebir aynı duruyor... Şaka gibi dünden beri uğraşıyorum sorun en basit yerdeymiş 😂
kullanici ve adi sifre dogrumu? misal benim altyapida kadi dogru olsun sifre yanlis olsun ip adresi yine veriyor. vlan olmasin ip adresi yine veriyor sadece internete cikis yapmiyor.

ttnetmis? vlan dogru olduguna eminmisin?

kullanici ve adi sifre dogrumu? misal benim altyapida kadi dogru olsun sifre yanlis olsun ip adresi yine veriyor. vlan olmasin ip adresi yine veriyor sadece internete cikis yapmiyor.

ttnetmis? vlan dogru olduguna eminmisin?
Eminim

Mac adresini değiştirmeme gerek yok sanırsam?

Son düzenleme:
Ben dırek ınterfaces-WAN'dan PPPoE gırısımı yapıp ınternete baglandım aynı router kullanıyoruz, OpenWrt kurdum bende. Bir de öyle dener mısın? ISS: Superonline benım

Ben dırek ınterfaces-WAN'dan PPPoE gırısımı yapıp ınternete baglandım aynı router kullanıyoruz, OpenWrt kurdum bende. Bir de öyle dener mısın? ISS: Superonline benım.

wan.35 yapmazsam error veriyor IP adresi gelmiyor maalesef.

Türktelekom’u arasam bir faydası olur mu?

Yardım edebilecek var mı?

Sorunu çözdüm gülebilirsiniz ama iPhone fontunun suçu SMS ile gelen şifredeki I harfi ile l yi karıştırmışım meğersem ikiside birebir aynı duruyor... Şaka gibi dünden beri uğraşıyorum sorun en basit yerdeymiş 😂

Son düzenleme:
Çözüm