KS KS 7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 2 Ocak 2024 #51 Çınar ÇİFTÇİ dedi: Türkçe dil desteği var ama Google eklemekte zorlanırsınız. Startpage kullan bence ama bakacağım Google rehberi var mı? Search Engines - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. www.linuxmint.com Bu siteye gir en aşağıda Google simgesi var bas ona sonra ekle. Eki Görüntüle 6502 Eki Görüntüle 6498 Bir de şu ayarı yap. Eki Görüntüle 6504 @792 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bir iki bilgi vardı onları elle aktardım sizleride yordum kusura bakmayın iyi günler diliyorum. Tarayıcıyı gerçekten beğendim bu tarayıcının bir eksisi yok mu veya ublocker kullanmamda bir sıkıntı olur mu?
Çınar ÇİFTÇİ dedi: Türkçe dil desteği var ama Google eklemekte zorlanırsınız. Startpage kullan bence ama bakacağım Google rehberi var mı? Search Engines - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. www.linuxmint.com Bu siteye gir en aşağıda Google simgesi var bas ona sonra ekle. Eki Görüntüle 6502 Eki Görüntüle 6498 Bir de şu ayarı yap. Eki Görüntüle 6504 @792 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bir iki bilgi vardı onları elle aktardım sizleride yordum kusura bakmayın iyi günler diliyorum. Tarayıcıyı gerçekten beğendim bu tarayıcının bir eksisi yok mu veya ublocker kullanmamda bir sıkıntı olur mu?
A Algos Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.156 Makaleler 7 Çözümler 17 Beğeniler 6.991 2 Ocak 2024 #52 Ben bir aralar Opera GX kullandım. Tasarımı falan hoşuma gidiyordu. Fazla RAM kullanımı vs hiç dikkat etmedim. Gerek de duymadım açıkçası. Google Chrome uygulamasından devam. Arada Brave veya Firefox kullanıyorum ama.
Ben bir aralar Opera GX kullandım. Tasarımı falan hoşuma gidiyordu. Fazla RAM kullanımı vs hiç dikkat etmedim. Gerek de duymadım açıkçası. Google Chrome uygulamasından devam. Arada Brave veya Firefox kullanıyorum ama.
Çınar ÇİFTÇİ Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.280 Makaleler 3 Çözümler 34 Beğeniler 2.058 2 Ocak 2024 #53 792 dedi: Teşekkürler hocam bir iki bilgi vardı onları elle aktardım sizleride yordum kusura bakmayın iyi günler diliyorum. Tarayıcıyı gerçekten beğendim bu tarayıcının bir eksisi yok mu veya ublocker kullanmamda bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Eksisi yok uBlock Origin kullanmanızı öneririm. Eksisi google translate yokmuş. Şu eklentiyi kullanın çeviri için. TWP - Translate Web Pages - Bu 🦊 Firefox (tr) uzantısını yükle Firefox için TWP - Translate Web Pages eklentisini indir. Google, Bing veya Yandex kullanarak sayfanızı gerçek zamanlı olarak çevirin. Yeni sekme açmanıza gerek yoktur. addons.mozilla.org
792 dedi: Teşekkürler hocam bir iki bilgi vardı onları elle aktardım sizleride yordum kusura bakmayın iyi günler diliyorum. Tarayıcıyı gerçekten beğendim bu tarayıcının bir eksisi yok mu veya ublocker kullanmamda bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Eksisi yok uBlock Origin kullanmanızı öneririm. Eksisi google translate yokmuş. Şu eklentiyi kullanın çeviri için. TWP - Translate Web Pages - Bu 🦊 Firefox (tr) uzantısını yükle Firefox için TWP - Translate Web Pages eklentisini indir. Google, Bing veya Yandex kullanarak sayfanızı gerçek zamanlı olarak çevirin. Yeni sekme açmanıza gerek yoktur. addons.mozilla.org
Hudson51 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.059 Çözümler 3 Beğeniler 779 3 Ocak 2024 #54 Düz Opera yani Opera One kullanılır. Gx çok hantal ve kararsız bir tarayıcı. uBlock Origin + H264ify ile enfes oluyor.
Düz Opera yani Opera One kullanılır. Gx çok hantal ve kararsız bir tarayıcı. uBlock Origin + H264ify ile enfes oluyor.