wgaijin

Başarılı
Başımda şöyle basit bir sorun var. Tarayıcı çok güncelleme alıyor, eski ayarlardan bulamıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.

1753523524055.webp

İlk olarak tarayıcı uzantılarını kontrol edin. Bilmediğiniz uzantıları kaldırın. Büyük ihtimalle yeni sekme sayfasını değiştiriyorsa bu uzantı kaynaklıdır.

2025-07-26_13-31_2.webp

Direkt olarak bağlantı veremiyorum. Opera'nın ayarlar arayüzü diğer Chromium tarayıcılara göre bayağı dandik diyebilirim. Yani daha kolay ulaşın diye ayarları grup, kategori vb. yapmıyorlar.

Neyse size görseller paylaşacağım, o ayarları kontrol edin.

2025-07-26_13-31.webp

2025-07-26_13-31_1.webp

Opera GX bol bol reklam alan bir tarayıcı. Bu yüzden aşağıdaki gizlilik ayarlarını kapatın. Her ne kadar biz Avrupalı firmaya geri aldık yapsalar da halen Çinlilere bağlı. Çinliler ve Ruslar(Yandex) birbiri ile iş yapmayı seviyorlar. O yüzden Yandex'i varsayılan yapmış olabilirler.

2025-07-26_13-30.webp

Son olarak bir uygulama indirirken next next demeyin. Okuyarak yükleme yapın. Ayrıca sitelerin arama motoru vb. bozmaması adına Ublock Origin gibi kaliteli bir uzantı kullanın. Ublock Origin sadece reklamları değil, bu tarz rahatsız edici şeyleri de engelliyor.

Son düzenleme: