Opera GX'te YouTube neden kasıyor?

İsa Aksu

Yetkin
Opera GX'te ara ara YouTube kasıyor. Neden olabilir acaba bir türlü çözemedim?

Bu nasıl bir konu olmuş ya? Tövbe estağfurullah bir garip olmuş. Linkler, başlıklar falan.

Soruya cevabım: Ayarlardan donanım hızlandırmayı kapat ya da kapalıysa aç. İkisinden biri.

Ya da Brave geçebilisin tüm her şeyini geçire birisin.

Hem reklam koruması hem de kendi için VPN daha iyi olan Tor Browser var. Ve tasrım olark Opera'ndan daha iyi ve daha sade.

Kendimde 2 yıldır kullanıyorum.

Hemen deneyeceğim Opera'dan hem sıkılmıştım hem de sorunlar çıkarmaya başladı teşekkür ederim.

Hemen deneyeceğim Opera'dan hem sıkılmıştım hem de sorunlar çıkarmaya başladı teşekkür ederim.

Opera zaten işlem gücü tüketen bir tarayıcı, gx ondan da öte de. Bende Brave tavsiye ederim reklam engelleyicisi çok daha tutarlı ayrıca biraz düzenlemeyle sade bir arayüze sahip olabilirsin.
Neredeyse bu tarayıcı hakkında ki her konuda bu ekran görüntümü eklemişimdir ama buraya da ekleyeyim unutulmasın (sadece YouTube ve forum açıktı bu görüntüyü aldığımda ve eklenti yoktu)

D

Evet yükledim Brave'i gerçekten de güzel ve çok kullanışlı bundan sonra Brave deyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…