Opera mini ile Techolay'a nasıl girilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mustckmk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 108
  • Etiketler Etiketler
    mini opera

Mustckmk 45

Uzman
Tamam. Ciddi bir dönüş beklemiyorum ama bunu yapmak istiyorum çünkü neden olmasın? Düşüncelerinizi paylaşırsınız zaten.

Diğer forum siteleri ve haber sitelerine Opera Mini üzerinden giriş yapabiliyorum ama Techolay'a herhangi bir şekilde giriş yapamadım. Bir yolu var mıdır? Tuşlu telefondan Techolay'da konu açıp tartışmalara katılmak fena olmaz bence.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hata veriyor mu?

Selam,

Kontrol ettim, eski Opera Mini istemcileri Cloudflare'ın güncel güvenlik doğrulamalarını tamamlayamadığı için erişimde sorun yaşayabiliyor. Modern tarayıcılarda herhangi bir problem görünmüyor. Opera Mini'nin eski mimarisi nedeniyle bu konuda maalesef sınırlamalar olabiliyor.

Oradaki resimler 2 iş gününde yüklendi sanırım.
Çok pürüzsüz bir deneyim olduğunu söyleyemem ama fazla zaman da almıyor arayüzdeki hataları saymazsak temel okuma işlevleri için görselleri kapatınca keyifli olduğunu söyleyebilirim

Anladım hocam Techolay mini bekleyeceğiz o zaman

O değil de, bu tarayıcıyla mesaj atabilseydiniz Techolay'ın onu tanıma ihtimali vardı. :')
Öyle demeyin üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…