2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.953 9 Şubat 2024 #11 Emile A239 dedi: Ben de Megadeth’e, Judas’a ve Scorpions’a yetişemedim. Artık Sodom konseri ile seneyi kapatacağım ben de. Genişletmek için tıkla... Sodom da ben sevmiyorum iste, Scorpionsa da hevesim yoktu ama Judas ve Opeth icin kafayi yiyecegim. Judasa da gidecektik de 3 kisi gidecektik ben babam kardesim, 7k biraz buyuk bir rakam geldigi icin babam kankasiyla birebir gidecek Of ya.
Emile A239 dedi: Ben de Megadeth’e, Judas’a ve Scorpions’a yetişemedim. Artık Sodom konseri ile seneyi kapatacağım ben de. Genişletmek için tıkla... Sodom da ben sevmiyorum iste, Scorpionsa da hevesim yoktu ama Judas ve Opeth icin kafayi yiyecegim. Judasa da gidecektik de 3 kisi gidecektik ben babam kardesim, 7k biraz buyuk bir rakam geldigi icin babam kankasiyla birebir gidecek Of ya.
E Emile A239 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 53 Beğeniler 15.288 9 Şubat 2024 #12 29 dedi: Sodom da ben sevmiyorum iste, Scorpionsa da hevesim yoktu ama Judas ve Opeth icin kafayi yiyecegim. Judasa da gidecektik de 3 kisi gidecektik ben babam kardesim, 7k biraz buyuk bir rakam geldigi icin babam kankasiyla birebir gidecek Of ya. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok maalesef. Megadeth konseri resmen hayatımın konseri olacaktır diye düşünüyordum ama onun da içine edildi.
29 dedi: Sodom da ben sevmiyorum iste, Scorpionsa da hevesim yoktu ama Judas ve Opeth icin kafayi yiyecegim. Judasa da gidecektik de 3 kisi gidecektik ben babam kardesim, 7k biraz buyuk bir rakam geldigi icin babam kankasiyla birebir gidecek Of ya. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok maalesef. Megadeth konseri resmen hayatımın konseri olacaktır diye düşünüyordum ama onun da içine edildi.
KS KS Işık Yetkin Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 137 Makaleler 9 Çözümler 1 Beğeniler 280 Yer Valinor 12 Şubat 2024 #13 Alabildim bilet
brkdnmz Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.634 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.123 Yer LTAI 12 Şubat 2024 #14 Işık dedi: Alabildim bilet Genişletmek için tıkla... uBlock Origin yüzünden (sanırım) eleniyordum ya. Ödeme ekranı çıktıktan hemen sonra kayboluyordu. Tüm eklentileri devre dışı bırakınca çalıştı. Hayatımın ilk konseri olacak galiba. İlk değilse de öncekileri hiç hatırlamıyorum.
Işık dedi: Alabildim bilet Genişletmek için tıkla... uBlock Origin yüzünden (sanırım) eleniyordum ya. Ödeme ekranı çıktıktan hemen sonra kayboluyordu. Tüm eklentileri devre dışı bırakınca çalıştı. Hayatımın ilk konseri olacak galiba. İlk değilse de öncekileri hiç hatırlamıyorum.
Metin Eren Türkmen Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 104 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 222 Yer İstanbul 12 Şubat 2024 #15 Işık dedi: Alabildim bilet Genişletmek için tıkla... Ben de genel giriş aldım, 5 sene aradan sonra Opeth'i tekrar canlı dinlemek güzel olacak.
Işık dedi: Alabildim bilet Genişletmek için tıkla... Ben de genel giriş aldım, 5 sene aradan sonra Opeth'i tekrar canlı dinlemek güzel olacak.
KS KS Işık Yetkin Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 137 Makaleler 9 Çözümler 1 Beğeniler 280 Yer Valinor 12 Şubat 2024 #16 Metin Eren Türkmen dedi: Ben de genel giriş aldım, 5 sene aradan sonra Opeth'i tekrar canlı dinlemek güzel olacak. Genişletmek için tıkla... Benim ilk Opeth konserim olacak. Hatta ilk büyük metal konserim olacak, Pentagram'ı saymazsak.
Metin Eren Türkmen dedi: Ben de genel giriş aldım, 5 sene aradan sonra Opeth'i tekrar canlı dinlemek güzel olacak. Genişletmek için tıkla... Benim ilk Opeth konserim olacak. Hatta ilk büyük metal konserim olacak, Pentagram'ı saymazsak.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.445 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.845 Yer LTAF 12 Şubat 2024 #17 İstanbul'da olmadığım için hiç birine gidemiyorum. Bir gün Metallica falan gelirse uçağa binip anca onun için gelirim sanırım.
İstanbul'da olmadığım için hiç birine gidemiyorum. Bir gün Metallica falan gelirse uçağa binip anca onun için gelirim sanırım.
Metin Eren Türkmen Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 104 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 222 Yer İstanbul 14 Şubat 2024 #18 Bilet alamamış arkadaşlar varsa Opeth için ertesi güne bir konser daha eklendi. 14 Ağustos'ta da konser verecekler. Biletler yarın 13:00'te satışta olacak.
Bilet alamamış arkadaşlar varsa Opeth için ertesi güne bir konser daha eklendi. 14 Ağustos'ta da konser verecekler. Biletler yarın 13:00'te satışta olacak.