Opeth 13 Ağustos'ta İstanbul'a geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Işık
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 887
  • Etiketler Etiketler
    opeth
Ben de Megadeth’e, Judas’a ve Scorpions’a yetişemedim. Artık Sodom konseri ile seneyi kapatacağım ben de.
Sodom da ben sevmiyorum iste, Scorpionsa da hevesim yoktu ama Judas ve Opeth icin kafayi yiyecegim.

Judasa da gidecektik de 3 kisi gidecektik ben babam kardesim, 7k biraz buyuk bir rakam geldigi icin babam kankasiyla birebir gidecek

Of ya.

Sodom da ben sevmiyorum iste, Scorpionsa da hevesim yoktu ama Judas ve Opeth icin kafayi yiyecegim.

Judasa da gidecektik de 3 kisi gidecektik ben babam kardesim, 7k biraz buyuk bir rakam geldigi icin babam kankasiyla birebir gidecek

Of ya.
Yapacak bir şey yok maalesef. Megadeth konseri resmen hayatımın konseri olacaktır diye düşünüyordum ama onun da içine edildi.

uBlock Origin yüzünden (sanırım) eleniyordum ya. Ödeme ekranı çıktıktan hemen sonra kayboluyordu. Tüm eklentileri devre dışı bırakınca çalıştı.

Hayatımın ilk konseri olacak galiba. İlk değilse de öncekileri hiç hatırlamıyorum.

Bilet alamamış arkadaşlar varsa Opeth için ertesi güne bir konser daha eklendi. 14 Ağustos'ta da konser verecekler. Biletler yarın 13:00'te satışta olacak.

İfadeler: vdl
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…