Hocalarım, son dönemlerde yeni çıkan akıllı telefonlarda parmak izi okuyucular, kasa yerine ekran altına yerleştirilmeye başlandı.
Oppo markası, OnePlus ve Realme gibi serilerinin üst düzey modellerinde ultrasonik parmak izi okuyucuları entegre edecek.
Optik sensörlere göre daha gelişmiş olan Ultrasonik parmak izi sensörleri, parmak izinin 3 boyutlu görüntüsünü oluşturup parmağınızı her koşulda tanıyor. Örneğin: Elleriniz yaş veya kirli olsa bile tanıyıp kilidi açıyor.
Soruyu tam olarak anlamadım. Atıyorum Huawei P60 Pro'nun S23'e karşı rakip olduğu özelliklerini mi soruyorsunuz?
Zaten Huawei'in rakip olmadığının farkındayım. Olmasam Samsung'a rakip lazım demem. Yalnız, ambargo uygulanmasaydı Huawei bugünlerde başka yerlerde olabilirdi.
Honor daha hiç kullanmadım. Çin olarak gördüğüm en iyi telefon Huawei Mate 20 Pro'ydu. Hatta hayatımda gördüğüm LG G3'den sonra en iyi telefon diyebilirim dönemin şartlarına göre. Ekrana gömülü parmak izi sensörünü görünce aklım uçmuştu
Bu üç marka arasında şahsen Oppo seçerdim. Çünkü kamera konusunda kesinlikle diğer iki markadan ayrılırlarken bir önceki amiral gemisinde S23 Ultra'dan daha iyi bir kameraya sahipti.
Lakin bu BBK grubu asla mikrofon hoparlörü beceremiyor. Samsung'a rakip olarak bile görmüyorum.
Ekran konusunda da aynı şekilde. Yüksek nitlere çıkınca işi çözeceklerini sanıyorlar Keşke birde panelleri yüksek nitlerde stabil olsa...