O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 15 Nisan 2025 #1 Selam, Optimizasyonu düzgün şehirler arası bir otobüs oyunu var mıdır? Daha doğrusu hem optimizasyonu düzgün hem de kendisi düzgün bir oyun. Daha önce FernBus simulator denedim, ya inanır mısınız kasmaktan oynayamadım. Hayır sistemim de kötü değil. Sistem: GF65 Thin 10UE (Laptop) Yalnızca +8GB RAM eklettim.
Selam, Optimizasyonu düzgün şehirler arası bir otobüs oyunu var mıdır? Daha doğrusu hem optimizasyonu düzgün hem de kendisi düzgün bir oyun. Daha önce FernBus simulator denedim, ya inanır mısınız kasmaktan oynayamadım. Hayır sistemim de kötü değil. Sistem: GF65 Thin 10UE (Laptop) Yalnızca +8GB RAM eklettim.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.129 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.017 Yer Amerika Birleşik Devletleri 15 Nisan 2025 #2 ETS 2'ye otobüs ve harita modu kurup şehirler arası gezebilirsiniz.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 15 Nisan 2025 #3 Quezzy dedi: ETS 2'ye otobüs ve harita modu kurup şehirler arası gezebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam tam onu yazacaktım ancak ETS 2 istemiyorum Aynı tadı vermiyor bence otobüs hakkında.
Quezzy dedi: ETS 2'ye otobüs ve harita modu kurup şehirler arası gezebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam tam onu yazacaktım ancak ETS 2 istemiyorum Aynı tadı vermiyor bence otobüs hakkında.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.129 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.017 Yer Amerika Birleşik Devletleri 15 Nisan 2025 #4 Oltran dedi: Hocam tam onu yazacaktım ancak ETS 2 istemiyorum Aynı tadı vermiyor bence otobüs hakkında. Genişletmek için tıkla... Son sürümde sürüş optimizasyonu biraz geliştirildi aslında. Siz bilirsiniz yine de.
Oltran dedi: Hocam tam onu yazacaktım ancak ETS 2 istemiyorum Aynı tadı vermiyor bence otobüs hakkında. Genişletmek için tıkla... Son sürümde sürüş optimizasyonu biraz geliştirildi aslında. Siz bilirsiniz yine de.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 15 Nisan 2025 #5 Quezzy dedi: Son sürümde sürüş optimizasyonu biraz geliştirildi aslında. Siz bilirsiniz yine de. Genişletmek için tıkla... ETS 2'yi aktif olarak oynarım zaten ara ara da olsa. Ancak bahsettiğim şey oynanış tam olarak illa sürüş değil yani yoksa sürüş konusunda ETS iyi zaten Yolcuları almak, onların tepkileri vs vs vs.
Quezzy dedi: Son sürümde sürüş optimizasyonu biraz geliştirildi aslında. Siz bilirsiniz yine de. Genişletmek için tıkla... ETS 2'yi aktif olarak oynarım zaten ara ara da olsa. Ancak bahsettiğim şey oynanış tam olarak illa sürüş değil yani yoksa sürüş konusunda ETS iyi zaten Yolcuları almak, onların tepkileri vs vs vs.