Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.694 Çözümler 9 Beğeniler 2.656 Yer KKTC | Gazimağusa 26 Mayıs 2026 #1 Orb görevleri aylardır gelmiyor bana onu çözemedim. Kıbrıs'ta yaşıyorum. Engelleme yok.
6 65W Gelişen Katılım 26 Mayıs 2026 Mesajlar 46 Beğeniler 15 26 Mayıs 2026 #2 Ethem Efe dedi: Kıbrıs'ta yaşıyorum. Engelleme yok zaten. Eki Görüntüle 252256 Genişletmek için tıkla... Kullandığın bir VPN programı varsa Amerika'ya bağlanmayı denedin mi? Ben başka ülkelere bağlanınca oluyordu.
Ethem Efe dedi: Kıbrıs'ta yaşıyorum. Engelleme yok zaten. Eki Görüntüle 252256 Genişletmek için tıkla... Kullandığın bir VPN programı varsa Amerika'ya bağlanmayı denedin mi? Ben başka ülkelere bağlanınca oluyordu.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.893 Çözümler 160 Beğeniler 13.263 Yer United Kingdom 26 Mayıs 2026 #3 VPN actiginizda gorunuyordur diye dusunuyorum. Oyle degil mi?
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.694 Çözümler 9 Beğeniler 2.656 Yer KKTC | Gazimağusa 26 Mayıs 2026 #4 Toby Fox dedi: VPN actiginizda gorunuyordur diye dusunuyorum. Oyle degil mi? Genişletmek için tıkla... 65W dedi: Kullandığın bir VPN programı varsa Amerika'ya bağlanmayı denedin mi? Ben başka ülkelere bağlanınca oluyordu. Genişletmek için tıkla... Birazdan kontrol edeceğim.
Toby Fox dedi: VPN actiginizda gorunuyordur diye dusunuyorum. Oyle degil mi? Genişletmek için tıkla... 65W dedi: Kullandığın bir VPN programı varsa Amerika'ya bağlanmayı denedin mi? Ben başka ülkelere bağlanınca oluyordu. Genişletmek için tıkla... Birazdan kontrol edeceğim.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.114 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.007 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 26 Mayıs 2026 #5 Çözüm Konu 'Discord'da görevler gözükmüyor' 23 Temmuz 2025 Bunun çok basit bir çözümü var. GoodbyeDPI veya WARP kullanıyorsanız, servisi devre dışı bırakıp VPN kullanarak giriş yapın. Ardından görevler gözükecektir. Bunun işe yaraması lazım. İstemci olmazsa tarayıcıdan deneyin.
Çözüm Konu 'Discord'da görevler gözükmüyor' 23 Temmuz 2025 Bunun çok basit bir çözümü var. GoodbyeDPI veya WARP kullanıyorsanız, servisi devre dışı bırakıp VPN kullanarak giriş yapın. Ardından görevler gözükecektir. Bunun işe yaraması lazım. İstemci olmazsa tarayıcıdan deneyin.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.694 Çözümler 9 Beğeniler 2.656 Yer KKTC | Gazimağusa 26 Mayıs 2026 #6 @Quezzy Şaka yapıyorsun ya, ücretsiz Game Pass vs. Onlarca şey açıldı. VPN ile girmek can sıkıcı ama burada niye geçerli değil acaba?
@Quezzy Şaka yapıyorsun ya, ücretsiz Game Pass vs. Onlarca şey açıldı. VPN ile girmek can sıkıcı ama burada niye geçerli değil acaba?
Remus Lupin Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 930 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 506 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 26 Mayıs 2026 #7 Ethem Efe dedi: @Quezzy Şaka yapıyorsun ya, ücretsiz Game Pass vs. Onlarca şey açıldı. VPN ile girmek can sıkıcı ama burada niye geçerli değil acaba? Genişletmek için tıkla... GamePass mi?
Ethem Efe dedi: @Quezzy Şaka yapıyorsun ya, ücretsiz Game Pass vs. Onlarca şey açıldı. VPN ile girmek can sıkıcı ama burada niye geçerli değil acaba? Genişletmek için tıkla... GamePass mi?
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.694 Çözümler 9 Beğeniler 2.656 Yer KKTC | Gazimağusa 26 Mayıs 2026 #8 Remus Lupin dedi: Game Pass mi? Genişletmek için tıkla... Evet, starter Edition ancak linke tıklayınca ülkenizde kullanılamaz uyarısı alıyorum. Aşmanın bir yolu var mıdır acaba?
Remus Lupin dedi: Game Pass mi? Genişletmek için tıkla... Evet, starter Edition ancak linke tıklayınca ülkenizde kullanılamaz uyarısı alıyorum. Aşmanın bir yolu var mıdır acaba?
Remus Lupin Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 930 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 506 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 26 Mayıs 2026 #9 Ethem Efe dedi: Evet, starter Edition ancak linke tıklayınca ülkenizde kullanılamaz uyarısı alıyorum. Aşmanın bir yolu var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Orbs olayını yeni görüyorum ben
Ethem Efe dedi: Evet, starter Edition ancak linke tıklayınca ülkenizde kullanılamaz uyarısı alıyorum. Aşmanın bir yolu var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Orbs olayını yeni görüyorum ben