slymntr Çalışkan Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 12 Beğeniler 1 20 Şubat 2025 #1 Bu ürünü sipariş verdim oyun oynarken acaba sorun yaratır mı? Orico Type-C to Type-C USB3.1 Gen1 6Gbps 2.5” inch SATA SSD Hard Disk Kutusu Siyah Orico Type-C to Type-C USB3.1 Gen1 6Gbps 2.5” inch SATA SSD Hard Disk Kutusu Siyah www.teknostore.com
Bu ürünü sipariş verdim oyun oynarken acaba sorun yaratır mı? Orico Type-C to Type-C USB3.1 Gen1 6Gbps 2.5” inch SATA SSD Hard Disk Kutusu Siyah Orico Type-C to Type-C USB3.1 Gen1 6Gbps 2.5” inch SATA SSD Hard Disk Kutusu Siyah www.teknostore.com
Recep Tayyip İvedik Üstün Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 1.908 Çözümler 2 Beğeniler 957 20 Şubat 2025 #2 slymntr dedi: Bu ürünü sipariş verdim oyun oynarken acaba sorun yaratır mı? Orico Type-C to Type-C USB3.1 Gen1 6Gbps 2.5” inch SATA SSD Hard Disk Kutusu Siyah Orico Type-C to Type-C USB3.1 Gen1 6Gbps 2.5” inch SATA SSD Hard Disk Kutusu Siyah www.teknostore.com Genişletmek için tıkla... Çoğu oyun için iyi bir ssd kullanırsanız hiç bir sorun olmaz. Tamamen yeterli kalır.
slymntr dedi: Bu ürünü sipariş verdim oyun oynarken acaba sorun yaratır mı? Orico Type-C to Type-C USB3.1 Gen1 6Gbps 2.5” inch SATA SSD Hard Disk Kutusu Siyah Orico Type-C to Type-C USB3.1 Gen1 6Gbps 2.5” inch SATA SSD Hard Disk Kutusu Siyah www.teknostore.com Genişletmek için tıkla... Çoğu oyun için iyi bir ssd kullanırsanız hiç bir sorun olmaz. Tamamen yeterli kalır.