Thomas Musk 1 Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 297 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 141 Yer Düzce 20 Kasım 2025 #1 Elimde Windows 7 Profesional 32 Bit OEM orijinal versiyon kutusu var, bunu paylaşmak istiyorum. Hangi dosya servisine yüklemeliyim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2025
Elimde Windows 7 Profesional 32 Bit OEM orijinal versiyon kutusu var, bunu paylaşmak istiyorum. Hangi dosya servisine yüklemeliyim? Teşekkürler.
AMG GOAT 67 Bilgin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.638 Makaleler 2 Çözümler 35 Beğeniler 6.584 Yer Denizli 20 Kasım 2025 #2 Thomas Musk dedi: Elimde Windows 7 Profesional 32 Bit OEM orijinal versiyon kutusu var, bunu paylaşmak istiyorum. Hangi dosya servisine yüklemeliyim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Archive.org bu tarz işler için süper.
Thomas Musk dedi: Elimde Windows 7 Profesional 32 Bit OEM orijinal versiyon kutusu var, bunu paylaşmak istiyorum. Hangi dosya servisine yüklemeliyim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Archive.org bu tarz işler için süper.
KS KS Thomas Musk 1 Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 297 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 141 Yer Düzce 20 Kasım 2025 #3 AMG GOAT dedi: Archive.org bu tarz işler için süper. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim. Bütün içindeki kitapçıkları da yazıcı ile PDF dosyasına kaydettim. Yükleme bittiğinde Linki yeni konu açarak paylaşacağım. Teşekkürler. Not: archive.org sitesi şuan çok yavaş, biraz uzun sürüyor. Son düzenleme: 20 Kasım 2025
AMG GOAT dedi: Archive.org bu tarz işler için süper. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim. Bütün içindeki kitapçıkları da yazıcı ile PDF dosyasına kaydettim. Yükleme bittiğinde Linki yeni konu açarak paylaşacağım. Teşekkürler. Not: archive.org sitesi şuan çok yavaş, biraz uzun sürüyor.