Thomas Musk Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 291 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 139 Yer Düzce 20 Kasım 2025 #1 Elimde Windows 7 Profesional 32 Bit OEM orijinal versiyon kutusu var, bunu paylaşmak istiyorum. Hangi dosya servisine yüklemeliyim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2025
Elimde Windows 7 Profesional 32 Bit OEM orijinal versiyon kutusu var, bunu paylaşmak istiyorum. Hangi dosya servisine yüklemeliyim? Teşekkürler.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.348 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.357 Yer Denizli 20 Kasım 2025 #2 Thomas Musk dedi: Elimde Windows 7 Profesional 32 Bit OEM orijinal versiyon kutusu var, bunu paylaşmak istiyorum. Hangi dosya servisine yüklemeliyim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Archive.org bu tarz işler için süper.
Thomas Musk dedi: Elimde Windows 7 Profesional 32 Bit OEM orijinal versiyon kutusu var, bunu paylaşmak istiyorum. Hangi dosya servisine yüklemeliyim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Archive.org bu tarz işler için süper.
KS KS Thomas Musk Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 291 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 139 Yer Düzce 20 Kasım 2025 #3 AMG GOAT dedi: Archive.org bu tarz işler için süper. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim. Bütün içindeki kitapçıkları da yazıcı ile PDF dosyasına kaydettim. Yükleme bittiğinde Linki yeni konu açarak paylaşacağım. Teşekkürler. Not: archive.org sitesi şuan çok yavaş, biraz uzun sürüyor. Son düzenleme: 20 Kasım 2025
AMG GOAT dedi: Archive.org bu tarz işler için süper. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim. Bütün içindeki kitapçıkları da yazıcı ile PDF dosyasına kaydettim. Yükleme bittiğinde Linki yeni konu açarak paylaşacağım. Teşekkürler. Not: archive.org sitesi şuan çok yavaş, biraz uzun sürüyor.