Orijinal PS4 DualShock mu PS5 mi?

Erayy

Uzman
Nadir olarak bilgisayarda gamepad ihtiyacım oluyor sizce hangisini almak daha mantıklı joystick kısmı yumuşak olsun yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nadir olarak bilgisayarda gamepad ihtiyacım oluyor sizce hangisini almak daha mantıklı joystick kısmı yumuşak olsun yeter.

DualSense alın hocam uyumluluk vs çok daha iyi ikisinin de yumusaklıgı benzer.

DualSense alın hocam uyumluluk vs çok daha iyi ikisinin de yumusaklıgı benzer.
PS4 Mü yani ?

Orijinal DualShock 4 satılıyor mu ki? Bende arıyorum da. İkinci el mi ya da?

Sıfır olarak satılmıyor fakat sarı siteden altındaki etikete bakarak orijinal bulup alabilirsiniz ben öyle yapacağım ama kararsızım PS5 kolları çok pahalı şu anda.

PS4 mü yani?

Sıfır olarak satılmıyor fakat sarı siteden altındaki etikete bakarak orijinal bulup alabilirsiniz ben öyle yapacağım ama kararsızım PS5 kolları çok pahalı şu anda.

DualSense PS5 kolu. DualShock PS4 kolu. İkinci elde BDM30-40 olanlar ve sonu b ile biten DualSense'ler sorunsuz 3K gibi bir fiyata sahip. DualShock almak yerine ömürlük DualSense al. Pahalı geliyorsa uygun fiyatlı 8BitDo 2C bak oda çok iyi.
@Toby Fox.

Midnight Black DualSense aldım. Birkaç haftadır kullanıyorum. Şansıma BDM-040 denk geldi hem de. Herhangi bir sıkıntısı yok. Muazzam bir şey. Güncel olarak The Last of Us 2'de adaptive triggerları olsun, titreşimleri olsun anlatılmaz yaşanır. Yağmur yağınca damlaları bile hissedebiliyorsunuz. Konuşma titreşimiyle karakterlerin seslerini hissedebiliyorsunuz. Yayı çekerken gerilimini falan hissediyorsunuz. Tabii ki her oyunda bu destekler yok ama bunun dışında da taş gibi kol.

DualShock 4'de kullandım uzun bir süre ama kesinlikle buradaki deneyim başka. Stickler yağ gibi akıyor. Tuşların hissiyatı çok iyi. Ağırlığı ve kavraması ideal. Mikrofonu da oldukça iyi, mikrofon niyetine bile kullanılabilir oyun oynanmadığı zamanlarda. Paranız yetiyorsa DualSense almanıız şiddetle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…