Bronzen Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 375 Çözümler 1 Beğeniler 80 Dün 22:13 #1 25W'lık Samsung adaptörüm var. S10FE+ tabletime takınca 2-3 dakika rahatsız edici bir ses çıkarıyor, sonra kesiliyor ses ama bu sefer de adaptör çok ısınıyor. 67W'lık adaptör kullanıyorum, o bile bu kadar ısınmıyor. Sizce adaptör bozuk olabilir mi?
25W'lık Samsung adaptörüm var. S10FE+ tabletime takınca 2-3 dakika rahatsız edici bir ses çıkarıyor, sonra kesiliyor ses ama bu sefer de adaptör çok ısınıyor. 67W'lık adaptör kullanıyorum, o bile bu kadar ısınmıyor. Sizce adaptör bozuk olabilir mi?
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.077 Makaleler 17 Çözümler 20 Beğeniler 2.238 Yer Rockport City Dün 22:16 #2 Isınması normal, şarj etmeye devam edin.
KS KS Bronzen Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 375 Çözümler 1 Beğeniler 80 Dün 22:17 #3 THE KEROXEA dedi: Isınması normal, şarj etmeye devam edin. Genişletmek için tıkla... Bu başka cihazlarda da olan bir sorun mu?
THE KEROXEA dedi: Isınması normal, şarj etmeye devam edin. Genişletmek için tıkla... Bu başka cihazlarda da olan bir sorun mu?
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.077 Makaleler 17 Çözümler 20 Beğeniler 2.238 Yer Rockport City Dün 22:18 #4 Bronzen dedi: Bu başka cihazlarda da olan bir sorun mu? Genişletmek için tıkla... Benim Xiaomi adaptörüm de ısınıyor, normaldir. Adaptörlerin ses çıkarması ve ısınması olağan bir durum.
Bronzen dedi: Bu başka cihazlarda da olan bir sorun mu? Genişletmek için tıkla... Benim Xiaomi adaptörüm de ısınıyor, normaldir. Adaptörlerin ses çıkarması ve ısınması olağan bir durum.
Legendnoobe Uzman Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 189 Çözümler 3 Beğeniler 68 Dün 22:23 #5 Aynı ürüne sahibim evet benimki de ısınıyor Spigen veya Ugreen alabilirsiniz almak isterseniz ama iş görüyor Samsung'da.
Aynı ürüne sahibim evet benimki de ısınıyor Spigen veya Ugreen alabilirsiniz almak isterseniz ama iş görüyor Samsung'da.