W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 526 15 Eylül 2025 #1 Şarj aletim bozuk olduğu için yeni şarj aleti alacağım. İlla orijinal olması şart mı? 33W destekli bir şarj adaptörü almayı düşünüyorum araştırıp. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2025
Şarj aletim bozuk olduğu için yeni şarj aleti alacağım. İlla orijinal olması şart mı? 33W destekli bir şarj adaptörü almayı düşünüyorum araştırıp.
ih4terain Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 218 Beğeniler 117 15 Eylül 2025 #2 Hayir ama kaliteli bir ürün almakta fayda var.
S Soretive Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 572 Çözümler 4 Beğeniler 822 15 Eylül 2025 #3 Tabii ki öyle bir şey yok ancak bir gün bir sorun yaşadığınızda belki bunu bahane olarak gösterebilirler.
Tabii ki öyle bir şey yok ancak bir gün bir sorun yaşadığınızda belki bunu bahane olarak gösterebilirler.
Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.687 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 15 Eylül 2025 #4 Çin'in en ücra köşelerinde üretilmiş 100 liralık şarj aleti almadığınız sürece orijinal olmasa da olur. Spigen veya Anker önerebilirim.
Çin'in en ücra köşelerinde üretilmiş 100 liralık şarj aleti almadığınız sürece orijinal olmasa da olur. Spigen veya Anker önerebilirim.
T twomker Başarılı Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 38 Beğeniler 18 15 Eylül 2025 #5 Orijinal derken telefonunuzun üreticisinin sattığı şarj aleti ile şarj etmek zorunda değilsiniz. Spigen gibi ismi bilindik markalardan aldığınız adaptörlerle şarj ederseniz hiçbir sorun olmaz. Ucuz adaptör pilinize zarar verebilir.
Orijinal derken telefonunuzun üreticisinin sattığı şarj aleti ile şarj etmek zorunda değilsiniz. Spigen gibi ismi bilindik markalardan aldığınız adaptörlerle şarj ederseniz hiçbir sorun olmaz. Ucuz adaptör pilinize zarar verebilir.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.582 Çözümler 8 Beğeniler 2.681 Yer Trabzon/Şalpazarı 15 Eylül 2025 #6 Her şeyin orijinali güzeldir...
KS KS W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 526 15 Eylül 2025 #7 Yorumlarınız için teşekkür ederim. Markası bilindik, kaliteli bir ürün almayı düşünüyorum. Soretive dedi: Tabii ki öyle bir şey yok ancak bir gün bir sorun yaşadığınızda belki bunu bahane olarak gösterebilirler. Genişletmek için tıkla... Garantisi bittiği için pek sorun olmaz hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Ömer_Yeter dedi: Her şeyin orijinali güzeldir... Genişletmek için tıkla... Çok ciddi farklar olmazsa orijinal alırım belki.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Markası bilindik, kaliteli bir ürün almayı düşünüyorum. Soretive dedi: Tabii ki öyle bir şey yok ancak bir gün bir sorun yaşadığınızda belki bunu bahane olarak gösterebilirler. Genişletmek için tıkla... Garantisi bittiği için pek sorun olmaz hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Ömer_Yeter dedi: Her şeyin orijinali güzeldir... Genişletmek için tıkla... Çok ciddi farklar olmazsa orijinal alırım belki.
S Soretive Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 572 Çözümler 4 Beğeniler 822 15 Eylül 2025 #8 WebSmith dedi: Yorumlarınız için teşekkür ederim. Markası bilindik, kaliteli bir ürün almayı düşünüyorum. Garantisi bittiği için pek sorun olmaz hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, öyleyse hayırlı olsun şimdiden.
WebSmith dedi: Yorumlarınız için teşekkür ederim. Markası bilindik, kaliteli bir ürün almayı düşünüyorum. Garantisi bittiği için pek sorun olmaz hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, öyleyse hayırlı olsun şimdiden.
Theafricanus Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.031 Çözümler 3 Beğeniler 1.884 16 Eylül 2025 #9 WebSmith dedi: Şarj aletim bozuk olduğu için yeni şarj aleti alacağım. İlla orijinal olması şart mı? 33W destekli bir şarj adaptörü almayı düşünüyorum araştırıp. Genişletmek için tıkla... Ugreen veya Anker öneririm. Ucuz bir şeye kaçmasanız daha sağlıklı olur. Her sene 3 şarj değişeceğinize 1 tane sağlam alın 3-5 sene gider.
WebSmith dedi: Şarj aletim bozuk olduğu için yeni şarj aleti alacağım. İlla orijinal olması şart mı? 33W destekli bir şarj adaptörü almayı düşünüyorum araştırıp. Genişletmek için tıkla... Ugreen veya Anker öneririm. Ucuz bir şeye kaçmasanız daha sağlıklı olur. Her sene 3 şarj değişeceğinize 1 tane sağlam alın 3-5 sene gider.