Orta tekeri sorunlu olmayan mouse önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tremolo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 161
  • Etiketler Etiketler
    mouse

Tremolo

Başarılı
Merhaba,

Yakin zamana kadar Razer Viper V2 Pro kullaniyordum ancak cogu kisinin yasadigi encoder problemi yani orta tekerin bozulmasi problemi basima geldi ondan once de G203 de ayni problem basima gelmisti 2 aydir da Lamzu Atlantis mini Pro kullaniyordum ancak Razer kadar olmasa da Lamzu'da da ayni sorunu yasayanlar oldugunu gordum bu sorunun kaynagi encoderlara toz girmesi ve Lamzu'da kullanilan encoder ttc Silver toza karsi dayanikli degil bu yuzden dustproof encoderi olan https://wraithesports.com/products/wlmouse-beast-x-tempered-limited-edition bu fareyi almak isiyorum eger bu fareyi alirsam encoder sorunum tamamen cozulur mu gercekten boyle pahali farelerde bile boyle problem yasamak cok can sıkıcı fareyi acip encoder ve tekerlek kismini temizlersek sorunun gectigini biliyorum G203'u acip tamir ettim Razer'dan da para iadesi almistim zaten farenin seklini de hiç sevmiyordum ancak Lamzu'yu cok seviyorum hem boyle pahali fareleri acmak istemiyorum ve zaten teker kismindaki tum tozlari iyice temizlemek gerekiyor ancak teker kısmı yagli oldugu icin oraya yapisan tozlari yikamadan cikarmak hiç kolay degil ve tekeri yikamak yagi goturdugu icin pek guvenli bir islem degil lehim derseniz onu da yapamam zaten yani uzun lafi kisasi ttc dust-proof Silver encoder gercekten toz gecirmez mi?

Yağsız kontak spreyi alıp sıkabilirsin encoder'a. Alternatif olarak IR kullanan farelerde bozulma durumu yok. Toz girebilir tekerleğin arasına, onuda söküp üflediğinde normal çalışmaya devam eder.

Yağsız kontak spreyi alıp sıkabilirsin encoder'a. Alternatif olarak IR kullanan farelerde bozulma durumu yok. Toz girebilir tekerleğin arasına, onuda söküp üflediğinde normal çalışmaya devam eder.
IR nedir hocam

sokup ufleme isini denedim maalesef ki tekeri cikayip suyla yikayana kadar sorun devam etmisti

''https://matfixcustoms.com'' a yollayarak mouselerini tamir ettirebilirsin. Superlight 2 önerebilirim.
soylediginiz model de ttc nin white silver encoderlarini kullaniyor ve seklini hic sevmedigim bir mouse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…