Şahsen QP2824/10 diye bahsetmiş olduğunuz modeli son 3 yıldır kullanıyorum öncesinde biraz derdim olduğu için fazlaca makine bozdum değiştirdim bu cihazı da temel alış sebebim bıçak tipi, ağırlığı ve su geçirmeyişiydi, yüz bölgesi için kesiminden son derece memnunum başlıklarını periyodik olarak değiştirdiğiniz sürece özellikle sinekkaydı gibi kesecekseniz son derece güzel iş çıkarıyor keza pil performansı da değim yerindeyse ayı kategorisine girebilecek kıl ve sakal oranına sahip birisi için bir hafta kadar günlük tıraşlarda ve kısa süreli vücut üzerinde kullanımda (bilgi vermem gerekirse o konuda da ne başlığı ne de formu çok uygun değil bütün vücut için kullanacaksanız şahsen önermem ancak çok uzun boyutlarda olmadığı sürece göğüs ve el bölgelerinde sorun olmuyor. Vücutta kullanımı için şakasız şekilde offbrand olan şu tarihi esere benzeyen modelleri öneririm onca makine ve jilet denemişimdir onlar kadar memnun kaldığım başka bir ürün olmadı. Yüzde de bir o kadar berbat orası ayrı bir mesele) tahmini olarak 1 hafta 10 gün kadar tek şarjla idare edebiliyorum. Ürün için ayrıca bir bilgi vermem gerekirse comb attachment ürünleri Pro modelinin aksine ayarlayamıyor ve 4 kademe şeklinde kutusundan çıkan başlıklarıyla kullanabiliyorsunuz bunun eksi olduğunu söyleyebilirim bir de uzun sakallarınız varsa kesmeden önce şarjınız olduğundan emin olmanız çünkü kirlisakalı keserken çok dert olmasa ve sorunsuz şekilde kesse bile uzun bir sakalı kestiğinizde voltajdan kaynaklı olarak makinenin bıçağının döner kısmı sakalınıza sıkışıyor ve suratınızı yoluyor eğer alacak olursanız hiçbir şekilde aklınızdan çıkarmayın derim. Şarj süresi de gerçekten pil kapasitesine göre çok uzun sürüyor (yanlış hatırlamıyorsam tam şarj süresi 4 saatti ve 2 saat kadar kesintisiz kullanım sunuyordu, emin değilim kontrol etmenizi öneririm) ve şarj oluyorken ürün çalışmıyor yani anlattığınız sakal tipinde ihtiyacınız olur mu bilmiyorum (yargılamak için demiyorum lütfen yanlış anlamayın ancak 15 yaşından beri sakalım çıkıyor ve kılsız yapıda sakal uzaması nasıl oluyor ve böyle bir sorunla karşılaşma durumunuz olup olmadığını bilmiyorum benim için çok yabancı bir durum bu) ancak sakal uzatmışsanız ve kesecekseniz makinenizin şarjı olduğundan kesinlikle emin olmanız gerekiyor bu model için diyebileceğim en büyük eksi bu olur onun haricinde memnun kalırsınız.