Ortalama 3500 TL kulaklık önerisi

Bütçe
2000-5000 TL.

tarko

Yetkili Üye
macOS Moderatörü
Makaleler
17
Selamlar herkese. Şu anki kulaklığım HyperX Cloud Silver. Kötü bir kulaklık değil fakat artık fazlasıyla aşındı ve yeni teknoloji bir kulaklık almak istiyorum. SteelSeries Sonar yazılımını Beta sürecinden beri kullanırım, güzel ses kartında oldukça iyi sonuçlar verebiliyor. SteelSeries mouse kullanıyorum, SteelSeries bundle mı yapsam yoksa başka bir marka mı alsam bilmiyorum. 2000-5000 arası olacak şekilde tavsiyelerinize açığım. Eğer 3500-4000 bandındaki bir kulaklık ile 5000 bandındaki kulaklık arasında büyük bir fark yok ise 3500-4000'ü tercih edeceğim. Bütçeye göre mümkün ise kablosuz tercih etmek isterim fakat delay, ses ve mikrofon kalitesi benim için çok önemli diyebilirim. Bu bütçe bandında da wireless olup, saydıklarımda sorun olmayan bir kulaklık olabilir mi fikrim yok. Vakit ayırıp değerli görüş ve önerilerini paylaşacak herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

@Oreki Düşünmedim değil fakat bu ekipmanların süregelen brand ve tierlerine aşina değilim. Masama sabitleyebileceğim bir mikrofon iyi olabilir. Öneriniz nedir?

Selam herkese. Şu anki kulaklığım HyperX Cloud Silver. Kötü bir kulaklık değil fakat artık fazlasıyla aşındı ve yeni teknoloji bir kulaklık almak istiyorum. SteelSeries Sonar yazılımını beta sürecinden beri kullanırım, güzel ses kartında oldukça iyi sonuçlar verebiliyor. SteelSeries mouse kullanıyorum, SteelSeries bundle mı yapsam yoksa başka bir marka mı alsam bilmiyorum. 2000-5000 arası olacak şekilde tavsiyelerinize açığım. Eğer 3500-4000 bandındaki bir kulaklık ile 5000 bandındaki kulaklık arasında büyük bir fark yok ise 3500-4000'ü tercih edeceğim. Bütçeye göre mümkün ise kablosuz tercih etmek isterim fakat delay, ses ve mikrofon kalitesi benim için çok önemli diyebilirim. Bu bütçe bandında da Wireless olup, saydıklarımda sorun olmayan bir kulaklık olabilir mi fikrim yok. Vakit ayırıp değerli görüş ve önerilerini paylaşacak herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba hocam. Şu an aktif olarak kullandığım SteelSeries Arctis 7+ ’ı önerebilirim. Delay veya farklı saçma sorunları yok, gayet premium bir kulaklık. Bu bütçelerde en iyisi diyebilirim. Sonar uygulamasından yapılan EQ ile çok güzel ses kalitesi artırılıyor veya müzik zevki artıyor. Bu arada, 7X de alabilirsiniz. 7+ PC özel, 7X ise PC ve Xbox kullanıcıları tarafından kullanılabilir. Yani satış stratejisi diyebilirim. Ben bilseydim 7X alırdım, daha ucuz çünkü.

Aslinda 2.4GHz dongle ile baglanan kablosuz kulakliklar genelde delay onleyici ozellikler ile gelirler, delay pek de sorun degil. Major'a giden CS oyunculari bile LightSpeed teknolojili kulakliklar ile oynuyorlar, oyle bi' referans olsun. :d

SS ekosistem dizme fikri aslinda sizin icin cok da kotu durmuyor, tek yazilimla butun cihazlari kontrol edersiniz ancak SS'in ozellikle de kablosuz olarak pek F/P kulakliklar uretmedigi gercegi de var. Mikrofon ayri, kulaklik ayri yapabilirseniz, oyle yaptiginizda butceyi yari yariya boluyor oluyoruz sanirsam. 2.5K civarlarina da G435 ve ASUS STRIX GO 2.4 vardi en son, onlar oldukca isinizi gorecektir. STRIX GO 2.4'un dongle'inin Type-C oldugunu belirteyim, sonra taklaya gelmeyin.

@Hans 7X'de ses 7+'a göre biraz daha kısık gibi yorumlar gelmiş.
@vanillamint Mikrofon önerisi nerede:mad: Direkt SS kulaklık alıp sonrasında memnun kalmazsam mikrofon almak daha mantıklı geliyor açıkçası ya. Cidden ekosistemi olusturmak istiyorum.

Harici mikrofon islerinden pek anlayan birisi degilim ama Seiren Mini isinizi gani gani gorecektir diye dusunuyorum. Gecenlerde Itopya'da indirimdeydi kendisi.
Direkt SS kulaklık alıp sonrasında memnun kalmazsam mikrofon almak daha mantıklı geliyor açıkçası ya. Cidden ekosistemi olusturmak istiyorum.
SS kulakliklarda tek sorun mikrofon kalitesi degil, baska seyler de olabiliyor genelde. Ses kalitesi olarak diger rakiplerine daha kotu olabiliyor, dip ses sorunlari v.s.

@Hans 7X'de ses 7+'a göre biraz daha kısık gibi yorumlar gelmiş.

Arkadaşım, benimkini görüp 7X'i aldı, ancak bana böyle bir şey söylemedi.

SS kulakliklarda tek sorun mikrofon kalitesi degil, baska seyler de olabiliyor genelde. Ses kalitesi olarak diger rakiplerine daha kotu olabiliyor, dip ses sorunlari vs.

SteelSeries premium cihazlar üretiyor ve dedikleriniz istisnai durumlarda olabilir, hatasız bir şey yok yani. Ancak, genel anlamda arkadaşımla kullanıyoruz hiçbir sorun yaşamadık.

itopya İstanbul Airport AVM, Acıbadem ya da Beylikdüzü mağazalarından birine fiziksel erişiminiz varsa Corsair HS80 öneririm. Üzerindeki mikrofonunun kalitesi gayet iyi, ses kalitesi de öyle.

Yoksa BlackShark V2 SE + Boya M1 kombosu yapılabilir. V2'nin mikrofonu memnun etmeyeceğinden ötürü M1 alın diyorum. Ya da ergonomiden kısıp, ses ve mikrofon kalitesine basılacaksa Logi G Pro X derim. Şu an 4 bin TL civarında, 3 bin TL bandına düşerse alınabilir.

Hafif, soft kablosuz kulaklık isteniyorsa Logi G733 + Boya M1 öneririm.

SteelSeries mouse kullanıyorum, SteelSeries bundle mı yapsam?

SteelSeries bundle yapılmasını önermem açıkçası. Bir markanın neredeyse tüm kulaklıkları mı rekabetçi fiyatta olmaz? Öyle bir marka işte.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt