Ortaoğretim KPSS için Matematik soru bankası önerisi

BirForumcuKişi 78

Üstün
Ortaöğretim KPSS'ye gireyim diyorum, puan elimde bulunsun diyorum. Yektuğ Mat, sayılar ve cebir aldım ama herhalde ön lisans içinmiş. Abim bununla vakit kaybetme, o kadar zor sormuyorlar dedi. Ortaöğretim KPSS için soru bankası ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematik çok sarsıntılı iştir. Aklına hangi hoca yatacaksa ondan izlemen ve kitabını alman gerekir.

Tavsiyem tek tek buradan hangi hocanın sana iyi geleceğini araştrıman:

Onun haricinde başlangıç seviye için Bıyıklı Matematik kanalını öneririm.

Ön lisans veya ortaöğretim arasında çok bir seviye farkı yok.

KPSS sınavları arasında soru farkı seviye olarak çok olmuyor. Ortaöğretim ile Lisans KPSS arasında soruların zorluğu arasında çok fark yok. Ancak seviye düştükçe daha az netle daha yüksek puan alma şansın artıyor. Yoksa ortaöğretim tarihindeki bir soru, lisans tarihindeki sorudan da zor olabilir. Bir de KPSS'de matematiği gittikçe zorlaştırmaya başladılar, çok da hafife almayın. Zaten ana olay, soruları çözememek değil, zaman çok kısıtlı. Orta-üst seviye arıyorsanız Mehmet Bilge Yıldız branş denemesi de alın muhakkak.

Yektug aşırı fazla zor gibi KPSS- YKS formatında sanırım yedilklim cıkmıslar bir de GPT soru bankası alacağım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…