ÖSYM Sınav Hazırlarken Yapay Zekadan Yardım Alacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1827
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 836
BPT Haber son zamanlarda kaynak belirtmeden sağda solda yerel haber ajanslarının oluşturduğu haberlere dayanarak paylaşıyor çoğu haberi.

Ayrıca bunun ne kadar sağlıklı olacağı da aşikar çünkü normal sorulan bir soruyu bile adam akıllı cevaplayabilecek durumda değil AI.

Son düzenleme:

Yooo gayet de güzel cevapladıkları oluyor. Sonuçta NN modeli doğru kurulduysa ve iyi bir şekilde eğitilmişse ve eğitimi doğru şekilde devam ediyorsa neler olabileceğini düşünemiyorum.

Yooo gayet de güzel cevapladıkları oluyor. Sonuçta NN modeli doğru kurulduysa ve iyi bir şekilde eğitilmişse ve eğitimi doğru şekilde devam ediyorsa neler olabileceğini düşünemiyorum.

Al işte, Yapay Sinir Ağları üzerine çalışmayıp ChatGPT üzerinden eleştiri yapan Türk genci.

Arkadaşım sen gülmeye devam et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçek olsa bile ben ÖSYM'nin becerebileceğine inanmıyorum. O kadar güven vermiyor ki bu kurum.

Şu an yapay zekanın bu tarz sorular için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Hâla matematik işlemlerini yapamadığı oluyor ayrıca çözümlerinde genelde üniversitede görmüşçesine işlemi sürdürüyor. Yapay zekaya o halde bu soruları derinlemesine sorduğumuzda çıkacak sorulara yakın soruları ortaya çıkarabilir bile.

Diğer haberleri bilmem fakat bunu önceden duymuştum.Söylentisi çıkmıştı hatta bazı rehberlik kanalları bu konu hakkında yorum yapmıştı.

Değerlendirme yapılacak diyor,muhtemelen geçmiş sınavların analizlerini yaparak öğrencilerin en çok yamulduğu soru tarzları ve konuların üstüne gidelecek gibi duruyor.Tabii bu sene olur mu ? Tartışılır.

Herhangi bir insan için de aynısını yaparak buna ulaşabilirsiniz.

İnsan'ın büyümesi, gelişmesi ve yetişkin olması için ortalama 20-25 seneye ihtiyaç var. Neural Network modelli bir AI'ın şu anda yapılması bile birkaç saat. Bir sürü de model var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…