Other user ile nasıl giriş yapılır?

Yer
Albuquerque
Merhaba ben şifremi unuttum diye birkaç kez yanlış girdim ve 2 saat bekleyin dedi beklememe rağmen açılmayınca bir video ile izledim utilmanı CMD yaptım oradan CMD ile Microsoft hesabımı kaldırdım ama şimdi giriş yapamıyorum, bu giriş ekranını CMD ile geçebilir miyim?

Dosya Ekleri

• 2024-07-09-09-42-06-784.webp
    2024-07-09-09-42-06-784.webp
    143,6 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcı yarat kendine o zaman. Var olan kullanıcıyı silmişsin.

Nasıl yaratacağım ki? User Accounts kısmından "add" tuşuna basınca tepki vermiyor.

Kullanıcı yarat kendine o zaman. Var olan kullanıcıyı silmişsin.
hocam windows içine giriş yapabildim ama dosyalarımı user yolundan alamıyorum.

1720510105167.webp
1720510111271.webp
1720510128833.webp

@Recep Baltaş hocam bu klasöre nasıl girebilirim bir türlü giremedim.

1720517526586.webp

Son düzenleme:
Shifte hızlıca 5 kez basınca yapışkan tuşlar açılıyor mu kilit ekranında. Evetse kurulum ISO'su ile sethc.exe yi cmd.exe ile değiştir sonra kilit ekranını açıp yapışkan tuşlar kısayolu ile cmd.exe'yi açıp şifre ata. Kilit ekranındaki cmd.exe aşırı yetkili bir cmd.exe örneğidir, yetki sınırlamalarını anlamanıza yardımcı olur ve bu sayede şifre değiştirebilirsiniz ancak Explorer gibi diğer programları bu örnek üzerinden çalıştırmanızı önermem.

Sorumluluk reddi: Bu yöntemi yasal olarak giriş yapamayacağınız herhangi bir bilgisayar için kullanmayın. Yöntemi yanlış veya yetkisiz olarak uygulamanız sonucunda oluşabilecek herhangi bir sorun hakkında sorumluluk kabul etmiyorum.

Shift'e hızlaca 5 kez basınca yapışkan tuşlar açılıyor mu kilit ekranında. Evetse kurulum ISO'su ile sethc.exe yi cmd.exe ile değiştir sonra kilit ekranını açıp yapışkan tuşlar kısayolu ile cmd.exe'yi açıp şifre ata. Kilit ekranındaki cmd.exe aşırı yetkili bir cmd.exe örneğidir, yetki sınırlamalarını anlamanıza yardımcı olur ve bu sayede şifre değiştirebilirsiniz ancak Explorer gibi diğer programları bu örnek üzerinden çalıştırmanızı önermem.

Sorumluluk reddi: Bu yöntemi yasal olarak giriş yapamayacağınız herhangi bir bilgisayar için kullanmayın. Yöntemi yanlış veya yetkisiz olarak uygulamanız sonucunda oluşabilecek herhangi bir sorun hakkında sorumluluk kabul etmiyorum.

Ona benzer bir yöntem denedim ama olmamıştı bende Ubuntu kurup verileri kurtardım birkaç veri kaybettim ama olsun.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt