Meselenin Kürtlükle alakası yok, mesele Kürtlük kavramının arkasına sığınıp saldırılarını meşru kılmak isteyen birçok terör örgütünü 2. İhanet Süreci'yle birlikte sıkıştırılmış dağ kadrolarını şehre indirtmeye zorlayarak bu saldırılara izin vermiş olmamız.
Rahmi Koç açıklamayla beraber tetikleri üstüne çekti, birkaç gün sonra unutulur bu olay.
Kendileri tabii istediklerini söyleyebilirler, başkası dediğinde hemen zırlıyorlar.
O efsanevi sözü yine söyleyeyim. Bunlar eşitlik değil ayrıcalık istiyorlar. Çok istiyorlarsa bölgesel yönetimleri olan Irak'a gidebilirler. Kürtçü harekatı elbet bir gün söndüreceğiz.
Lazların umrunda değil ki, silahlanıp ülke kurmayacakları için. Bu arkadaşlar hayal ülkelerini kurmanın derdindeler.
Ben hâlâ söylüyorum, tüm bu ayrılıkçı Kürtler'i alıp IŞİD'in kucağına atacaksın ve ülkeni bunlardan temizleyeceksin.
Koç ülkeden tamamen çekildiğinde ekonomik istikrarsızlık tavan yapacak haberleri yok.
Lazların umrunda değil ki, silahlanıp ülke kurmayacakları için. Bu arkadaşlar hayal ülkelerini kurmanın derdindeler.
Ben hâlâ söylüyorum, tüm bu ayrılıkçı Kürtler'i alıp IŞİD'in kucağına atacaksın ve ülkeni bunlardan temizleyeceksin.
Tamamına katılmasam da doğru benim şehrimdeki kürtler vatanının seven iyi insanlar. Adana'ya arkadaşı ziyaret ettim kürt lafını duyunca cin çarpmışa dönüp baya ağır konuşmaya başladı sebebini anlayamadım. Dışarı çıktık gezdik ziyadesiyle anladım, ama tüm kürtleri kapsamasa dediklerinde haklısın. PKK destekçilerini toplayıp hepsini bir yer postalamak lazım başta Avrupa'ya, oradan konuşması kolay al besle bakim diyip göndereceksin, sonrasında zaten kendileri hakkını verir.