25457 88 Üstün Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 2.174 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.379 Yer İstanbul 7 Temmuz 2026 #1 Tarayıcıda Gmail'lerim açıktı, hepsinin oturumunu kapattım. Eğer kapattıktan sonra bilgisayarıma virüs girerse, oturumunu kapattığım hesaplar çalınabilir mi?
Tarayıcıda Gmail'lerim açıktı, hepsinin oturumunu kapattım. Eğer kapattıktan sonra bilgisayarıma virüs girerse, oturumunu kapattığım hesaplar çalınabilir mi?
ReloadingData 5 Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 790 Çözümler 15 Beğeniler 553 7 Temmuz 2026 #2 25457 dedi: Tarayıcıda Gmail'lerim açıktı, hepsinin oturumunu kapattım. Eğer kapattıktan sonra bilgisayarıma virüs girerse, oturumunu kapattığım hesaplar çalınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şifreleri kaydet dediysen virüs o kısma bakarsa çalınabilir. Eğer şifreler kayıtlı değilse bir şey olmaz. Geçmişi tamamen silmekte yarar var.
25457 dedi: Tarayıcıda Gmail'lerim açıktı, hepsinin oturumunu kapattım. Eğer kapattıktan sonra bilgisayarıma virüs girerse, oturumunu kapattığım hesaplar çalınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şifreleri kaydet dediysen virüs o kısma bakarsa çalınabilir. Eğer şifreler kayıtlı değilse bir şey olmaz. Geçmişi tamamen silmekte yarar var.
KS KS 25457 88 Üstün Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 2.174 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.379 Yer İstanbul 7 Temmuz 2026 #3 ReloadingData dedi: Şifreleri kaydet dediysen virüs o kısma bakarsa çalınabilir. Eğer şifreler kayıtlı değilse bir şey olmaz. Geçmişi tamamen silmekte yarar var. Genişletmek için tıkla... Şifreler kayıtlı değil. Teşekkürler.
ReloadingData dedi: Şifreleri kaydet dediysen virüs o kısma bakarsa çalınabilir. Eğer şifreler kayıtlı değilse bir şey olmaz. Geçmişi tamamen silmekte yarar var. Genişletmek için tıkla... Şifreler kayıtlı değil. Teşekkürler.
Hermione Jean Granger 26 Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.642 Makaleler 6 Çözümler 30 Beğeniler 5.968 7 Temmuz 2026 #4 Kayitli cerezler, parolalar bulunmuyorsa dogrudan calinamaz.
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 6 Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.100 Makaleler 19 Çözümler 29 Beğeniler 5.192 9 Temmuz 2026 #5 25457 dedi: Tarayıcıda Gmail'lerim açıktı, hepsinin oturumunu kapattım. Eğer kapattıktan sonra bilgisayarıma virüs girerse, oturumunu kapattığım hesaplar çalınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer otomatik oturum açabiliyorsanız, şifreler kayıtlıysa veya çerezler duruyorsa evet, çalabilir.
25457 dedi: Tarayıcıda Gmail'lerim açıktı, hepsinin oturumunu kapattım. Eğer kapattıktan sonra bilgisayarıma virüs girerse, oturumunu kapattığım hesaplar çalınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer otomatik oturum açabiliyorsanız, şifreler kayıtlıysa veya çerezler duruyorsa evet, çalabilir.