25457 41 Başarılı Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 2.039 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.343 Yer İstanbul Bugün 15:25 #1 Tarayıcıda Gmail'lerim açıktı, hepsinin oturumunu kapattım. Eğer kapattıktan sonra bilgisayarıma virüs girerse, oturumunu kapattığım hesaplar çalınabilir mi?
Tarayıcıda Gmail'lerim açıktı, hepsinin oturumunu kapattım. Eğer kapattıktan sonra bilgisayarıma virüs girerse, oturumunu kapattığım hesaplar çalınabilir mi?
ReloadingData 1 Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 728 Çözümler 15 Beğeniler 524 Bugün 15:38 #2 25457 dedi: Tarayıcıda Gmail'lerim açıktı, hepsinin oturumunu kapattım. Eğer kapattıktan sonra bilgisayarıma virüs girerse, oturumunu kapattığım hesaplar çalınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şifreleri kaydet dediysen virüs o kısma bakarsa çalınabilir. Eğer şifreler kayıtlı değilse bir şey olmaz. Geçmişi tamamen silmekte yarar var.
25457 dedi: Tarayıcıda Gmail'lerim açıktı, hepsinin oturumunu kapattım. Eğer kapattıktan sonra bilgisayarıma virüs girerse, oturumunu kapattığım hesaplar çalınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şifreleri kaydet dediysen virüs o kısma bakarsa çalınabilir. Eğer şifreler kayıtlı değilse bir şey olmaz. Geçmişi tamamen silmekte yarar var.
KS KS 25457 41 Başarılı Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 2.039 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.343 Yer İstanbul Bugün 15:52 #3 ReloadingData dedi: Şifreleri kaydet dediysen virüs o kısma bakarsa çalınabilir. Eğer şifreler kayıtlı değilse bir şey olmaz. Geçmişi tamamen silmekte yarar var. Genişletmek için tıkla... Şifreler kayıtlı değil. Teşekkürler.
ReloadingData dedi: Şifreleri kaydet dediysen virüs o kısma bakarsa çalınabilir. Eğer şifreler kayıtlı değilse bir şey olmaz. Geçmişi tamamen silmekte yarar var. Genişletmek için tıkla... Şifreler kayıtlı değil. Teşekkürler.