Vatan Bilgisayar Outlet anakart alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 30362
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 408
  • Etiketler Etiketler
    anakart vatan

Anladım ayrıca sizin attığınız linkten daha ucuza başka bir MSI anakart buldum ASUS anakart yerine bunu terci etmek mantıklı olırmu peki arada 500 TL fark var mış.

1.ürün:

Temiz ikinci el tercih edin. Outlet ürünler genelde arızalı ürünlerin yan sanayi parçalarla tamir edilmiş halleri oluyor.

Ekstra olarak MSI size çok güven vermiyorsa GIGABYTE gibi markalarada bakabilirsiniz oda işini gayet güzel yapan firmalardan biri.

MSI outlet ürüne bu kadar vereceğine sıfır al.

https://www.gaming.gen.tr/urun/2291...et-1700-m-2-hdmi-vga-matx-anakart/?ref=akakce

İkinci el şans işi, bence outlet ASUS anakartı al. 14 gün iade süresi de var. Arkadaşın şansına ASUS anakart o hale gelmiş olabilir, ben de hiç sorun yaşamadım mesela. Veya kasa, ekran kartı ağırlığı derken anakarta fazla yük binip yamulmuş olabilir.

Aykut hocam aynen öyle hocam ben yinede anlattım ASUS da MSI da GIGABYTE de seçebilirsiniz karar sizin.
Doğrudur hocam deneyimler farklıdır bende mesela MSI cıyım sizin gibi ama asus da olur Gigabyte de bende çok sorun yaşadım ama arkadaşım hiç yaşamamıştı.

Anladım teşekkür ederim ayrıca attığınız linkden alırsam sorun yaşar mıyım peki ve sizce 2.000 TL'ye outlet ASUS mu almak daha mantıklı ya da sizin attığınız linkten 2.700 TL'ye sıfır MSI mı almak daha mantıklı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…