Outlook hesabına giriş yapılmıyor

yusufegekaya0

Başarılı
Yer
Karabük/Merkez
1.5-2 aydır Outlook hesabıma giriş yapamıyorum. Şifremi doğru girmeme rağmen "şifren yanlış" hatası alıyorum. Şifremi sıfırlayıp yeniden denediğimde de aynı hatayı veriyor. Ne yapacağımı bilemiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

@Recep Baltaş

- Şifre Sıfırlama: İlk olarak şifrenizi sıfırla. Outlook veya Microsoft hesabınızın şifre sıfırlama sayfasına gidin ve uygun adımları takip edin. Şifrenizin büyük harf/küçük harf duyarlılığına dikkat edin.

- Tarayıcı Önbelleğini Temizleme: Tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizleyin. Bunu yapmak için:
- Tarayıcı ayarlarına gidin.
- “Geçmiş” veya “Önbellek” sekmesine tıklayın.
- “Verileri temizle” veya “Geçmişi sil” seçeneğini seçin.

- Başka Bir Tarayıcı Deneyin: Farklı bir tarayıcı kullanarak Outlook'a giriş yapmayı deneyin (örneğin, Chrome, Firefox veya Edge).

- Cihazınızı Kontrol Edin: Eğer mobil bir cihaz kullanıyorsanız, uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol edin. Uygulamayı güncelleyin veya kaldırıp yeniden yükleyin.

- İki Aşamalı Doğrulama: Eğer hesabınızda iki aşamalı doğrulama etkinse, şifre sıfırlarken veya giriş yaparken gereken doğrulama adımlarını tamamlayın.

- Güvenlik Soruları: Şifre sıfırlama sürecinde, güvenlik sorularını yanıtlayarak kimliğinizi doğrulamanız gerekebilir. Bu soruların doğru yanıtlandığından emin olun.

- Hesap Kilidi: Hesabınız güvenlik nedeniyle geçici olarak kilitlenmiş olabilir. Bir süre bekleyin ve tekrar giriş yapmayı deneyin.

- Microsoft Destek İletişimi: Yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, Microsoft'un destek hattıyla iletişime geçin ve durumu detaylıca açıklayın.

Eğer sorun devam ederse, fiziki cihaz veya ağ ayarları konusunda ek bilgiye ihtiyaç duyulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…