1.5-2 aydır Outlook hesabıma giriş yapamıyorum. Şifremi doğru girmeme rağmen "şifren yanlış" hatası alıyorum. Şifremi sıfırlayıp yeniden denediğimde de aynı hatayı veriyor. Ne yapacağımı bilemiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
@Recep Baltaş
-
Şifre Sıfırlama: İlk olarak şifrenizi sıfırla. Outlook veya Microsoft hesabınızın şifre sıfırlama sayfasına gidin ve uygun adımları takip edin. Şifrenizin büyük harf/küçük harf duyarlılığına dikkat edin.
-
Tarayıcı Önbelleğini Temizleme: Tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizleyin. Bunu yapmak için:
- Tarayıcı ayarlarına gidin.
- “Geçmiş” veya “Önbellek” sekmesine tıklayın.
- “Verileri temizle” veya “Geçmişi sil” seçeneğini seçin.
-
Başka Bir Tarayıcı Deneyin: Farklı bir tarayıcı kullanarak Outlook'a giriş yapmayı deneyin (örneğin, Chrome, Firefox veya Edge).
-
Cihazınızı Kontrol Edin: Eğer mobil bir cihaz kullanıyorsanız, uygulamanın güncel olup olmadığını kontrol edin. Uygulamayı güncelleyin veya kaldırıp yeniden yükleyin.
-
İki Aşamalı Doğrulama: Eğer hesabınızda iki aşamalı doğrulama etkinse, şifre sıfırlarken veya giriş yaparken gereken doğrulama adımlarını tamamlayın.
-
Güvenlik Soruları: Şifre sıfırlama sürecinde, güvenlik sorularını yanıtlayarak kimliğinizi doğrulamanız gerekebilir. Bu soruların doğru yanıtlandığından emin olun.
-
Hesap Kilidi: Hesabınız güvenlik nedeniyle geçici olarak kilitlenmiş olabilir. Bir süre bekleyin ve tekrar giriş yapmayı deneyin.
-
Microsoft Destek İletişimi: Yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, Microsoft'un destek hattıyla iletişime geçin ve durumu detaylıca açıklayın.
Eğer sorun devam ederse, fiziki cihaz veya ağ ayarları konusunda ek bilgiye ihtiyaç duyulabilir.