Detaylar
Kim cevapladı?0x80190001 genellikle kimlik doğrulama veya ağ bağlantısı sorunlarıyla ilgili. Bu hata, özellikle Microsoft hesaplarının artık yalnızca Exchange protokolü (IMAP/POP değil) üzerinden desteklenen yeni kimlik doğrulama yöntemini gerektirdiği yeni Outlook sürümlerinde, bir Outlook hesabı eklenmeye veya oturum açılmaya çalışıldığında ortaya çıkabiliyor. Hata ayrıca ağ sorunlarından, üçüncü taraf güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımı engellemelerinden ya da tarih ve saat gibi yanlış sistem ayarlarından da kaynaklanabilir.
- Makaleler
- 62
Outlook uygulaması güncel mi? Windows Update üzerinden gelen güncelleştirmeleri yapıp yeniden başlatın. Öyle deneyin.
0x80190001 genellikle kimlik doğrulama veya ağ bağlantısı sorunlarıyla ilgili. Bu hata, özellikle Microsoft hesaplarının artık yalnızca exchange protokolü (IMAP/POP değil) üzerinden desteklenen yeni kimlik doğrulama yöntemini gerektirdiği yeni Outlook sürümlerinde, bir Outlook hesabı eklenmeye veya oturum açılmaya çalışıldığında ortaya çıkabiliyor. Hata ayrıca ağ sorunlarından, üçüncü taraf güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımı engellemelerinden ya da tarih ve saat gibi yanlış sistem ayarlarından da kaynaklanabilir.
Tarih ve saati ayarlardan güncelledim tekrar başlattım olmadı bir daha BIOS'a girdim doğruydu ama oradan da tekrar güncelleyip save alıp çıktım yine açılmadı. Nasıl bir yol izlemem gerektiğini anlayamadım başka.
Outlook uygulaması güncel mi? Windows Update üzerinden gelen güncelleştirmeleri yapıp yeniden başlatın. Öyle deneyin.
Güncel hocam son sürüm olan KB5063878 mevcuttur. Outlook da güncel sadece uygulamada değil web sitesinden de giriş sağlayamıyorum.
Baştan formatlasam düzelir mi acaba?