Overwatch 2 mi? Team Fortress 2 mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 944
OW 2 bomboş oyun. Baktılar artık OW oynayan yok. Birkaç skin getirip free yaptılar. İşe yaramadı tabii. Eskiden çok severdim oysa.

TF2 oynayacak varsa girelim beraber. Main hesapla hiç oynamadım doğru düzgün modlu sunucularda akarız.

Bir ara dedim bu kadar övülüyor bir deneyeyim dedim TF2'yi 10dk sonra çıktım. Yani eskiden güzel olabilirdi ama şu an hiç de eğlenceli bir oyun değil. Overwatch 2 rahatlıkla daha iyi benim için.

Neden böyle bir kural mı var sizin koyduğunuz? Şu an indiriyorum TF2'de deneyeceğim. O zaman tekrar güncellerim.
Hayır, yok fakat yazılı olmayan kurallar diye bir şeyde var. Tek taraflılık oluyor dediğiniz.

İfadeler: 178
Team Fortress 2 oyununu halen oynuyorum Overwatch hiç oynamadım ve oynamayacağım ama fakat Team Fortress 2 oyunun şu anda büyük sıkıntısı botlardır Team Fortress 2 halen güzel oyun olsa da Valve bu oyunu unuttu ve oyuna hiç güncelleme getirmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…