Oynadığınız en korkunç oyun ne?

Cry of Fear. Oyunu oynamaya çalıştığım zaman lise 1'e gidiyordum sanırım, yani bundan yaklaşık 10 sene önce. O zamanlar oynadığım ilk korku oyunlarından biriydi. Korkudan dolayı oyunu hiçbir zaman bitiremedim ve maksimum 1 saat kadar oynayabildim.

Oyun bende resmen travma bıraktı. O zamandan beri korku oyunu oynarken deli gibi korkuyorum ve hiçbir korku oyununu bitiremiyorum. En son Resident Evil 7 Biohazard oynamayı denemiştim, oyunun ilk 10 dakikasında bir eve girdim. Dışarıdan rüzgar sesi ve evden de çatırdamalar duyunca oyunu direkt sildim sonra.

Çocukken Painkiller oynardım, bayağı bir korkutucu gelirdi. Şu an nasıl gelir bilemem fakat hem korkutucu hem eğlenceliydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocukken Painkiller oynardım, bayağı bir korkutucu gelirdi. Şu an nasıl gelir bilemem fakat hem korkutucu hem eğlenceliydi.
Painkiller çocukluğumun oyunu. Çok eğlenceliydi cidden, mezardan canavar fırlamasıyla korkutuyordu.

Painkiller çocukluğumun oyunu. Çok eğlenceliydi cidden, mezardan canavar fırlamasıyla korkutuyordu.
Evet. Başka hiçbir oyundan öyle korkmamıştım cidden. Şimdi videolarını izleyeceğim, merak ettim o duyguları yine yaşar mıyım diye.

Korku oyunlarını jumpscare falan varsa sorun etmem ama gereksiz gerilim ve sessizlik hiç hoşuma gitmiyor diye tercih etmem. Adamakıllı Resident Evil serisini bitirmişimdir onda da en rahat oynadığım galiba requiem oldu. Leon'a geçince kendimi asıl boss gibi hissediyordum.

Korku oyunu oynayamıyorum fazla. Şu ana kadar oynadığım en korkunç sololar RE4 ve Dead Space.
Online korku oyunlarına bayılıyorum ama arkadaşlarla en iyi akan genre korku oluyor.

Solo'da nefret etsem de bir yerlerim yemese de online olunca korku oyunu favorim.

Phantom Liberty'nin Somewhat Damaged görevi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…