Steam Oynama süresi takıntısı olan var mı?

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Hani bu olay biraz garip gelebilir ancak nedense Steam'deki FPS veya online FPS oyunlardaki oynama süremin son zamanlarda çok bakmaya başladım. Üstelik bu öyle birkaç hafta da değil, birkaç ayda oluşan bir şey. Benim gibi Steam oyunu oynama süresi takıntısı olan var mı?

Varsa takıntın saat boost yap boş ve gereksiz ama.

İyi hoş tamam da amaç ne tam olarak? Eğer saati çok olan daha bilgili, daha iyi oynuyor diye düşünüyorsan boşu boşuna düşünüyorsun.

Dosya Ekleri

• bs9y333po1v51.webp
    208,8 KB · Görüntüleme: 42
İyi hoş tamam da amaç ne tam olarak? Eğer saati çok olan daha bilgili, daha iyi oynuyor diye düşünüyorsan boşu boşuna düşünüyorsun.

Doğru bir düşünce ama o kadar saat oynayanlar oyunda o kadar vakit geçirmiş oluyor içi boş saat arttıracaksa bir anlamı yok.

Doğru bir düşünce ama o kadar saat oynayanlar oyunda o kadar vakit geçirmiş oluyor içi boş saat arttıracaksa bir anlamı yok.
Oyunu açıp da afk bırakanlar da var saat işi saçmalıktan ibaret.

Düzenli bakmıyorum ancak belirli oyunlarda arada bakıyorum. Saat boost yapmak bana çok saçma geliyor. Bir de yüksek saati olan adam her zaman daha iyi oynayacak diye bir kaide de yok.

Düzenli bakmıyorum ancak belirli oyunlarda arada bakıyorum. Saat boost yapmak bana çok saçma geliyor. Bir de yüksek saati olan adam her zaman daha iyi oynayacak diye bir kaide de yok.
Kimisi de profilde güzel görünüyor diye yapıyordur hocam onu. Ama evet fazlasıyla gereksiz bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…