KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 2 Ekim 2025 #11 @Michael MYERS, hocam sizin oyun açlığınız yok anladığım kadarıyla
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.430 Yer Haddonfield, Illinois 2 Ekim 2025 #12 Ömer_Yeter dedi: @Michael MYERS, hocam sizin oyun açlığınız yok anladığım kadarıyla Genişletmek için tıkla... Var, oynayacak oyun kalmadı. İndie oyunlara yöneldim.
Ömer_Yeter dedi: @Michael MYERS, hocam sizin oyun açlığınız yok anladığım kadarıyla Genişletmek için tıkla... Var, oynayacak oyun kalmadı. İndie oyunlara yöneldim.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 2 Ekim 2025 #13 Michael MYERS dedi: Var, oynayacak oyun kalmadı. İndie oyunlara yöneldim. Genişletmek için tıkla... Ben şu an Persia oyunlarına sardım. Bakalım nasıl bir oyunmuş bunlar?(eski oyunlara nedense bir zaafım var. )
Michael MYERS dedi: Var, oynayacak oyun kalmadı. İndie oyunlara yöneldim. Genişletmek için tıkla... Ben şu an Persia oyunlarına sardım. Bakalım nasıl bir oyunmuş bunlar?(eski oyunlara nedense bir zaafım var. )
ShadowLegion Üstün Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 2.621 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 1.986 3 Ekim 2025 #14 Michael MYERS dedi: Var, oynayacak oyun kalmadı. İndie oyunlara yöneldim. Genişletmek için tıkla... The Alters tavsiye ederim. Şu an oynuyorum, akıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2025
Michael MYERS dedi: Var, oynayacak oyun kalmadı. İndie oyunlara yöneldim. Genişletmek için tıkla... The Alters tavsiye ederim. Şu an oynuyorum, akıyor.