Oyun açıkken farklı bir şey açınca R3 3100 işlemcinin kullanımı yükseliyor

ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1

Aşağıdaki Minecraft, üstteki fareyi deli gibi hareket ettirdiğim Spotify. Fareyi deli gibi hareket ettirince böyle değerler alıyorum tüm uygulamalarda. Çözümü nedir Discord seslide Goose Goose Duck'ta bile drop yedim sürekli. Lütfen yardımcı olur musunuz?

• GTX 1660 Super
  • Ryzen 3 3100
  • B450 MH

Son düzenleyen: Moderatör:
Fareyi hareket ettirdikçe mouse işlemiye raporlama yapıyor ve işlemci kullanımı artıyor. Arkada çok fazla uygulama açıkken drop yersin normal. Olabildiğince az uygulama aç.

Fareyi hareket ettirdikçe mouse işlemiye raporlama yapıyor ve işlemci kullanımı artıyor. Arkada çok fazla uygulama açıkken drop yersin normal. Olabildiğince az uygulama aç.
Dediğiniz doğru ama yalnızca Discord seslideyken drop yiyordum çıkınca düzeliyordu. Orasına takıldım CPU ile ilgili güç tasarrufundan şüphelendim hiç bir ayarda güç tasarrufu yok dengelide.

Dediğiniz doğru ama yalnızca Discord seslideyken drop yiyordum çıkınca düzeliyordu. Orasına takıldım CPU ile ilgili güç tasarrufundan şüphelendim hiç bir ayarda güç tasarrufu yok dengelide.
Nihai performansı aktifleştir. Discorda warp ile giriyorsan goodbyedpi kullan. Discord donanım ivmesini aç.

Nihai performansı aktifleştir. Discorda warp ile giriyorsan goodbyedpi kullan. Discord donanım ivmesini aç.
DNS değiştirerek giriyorum ve dediklerinizi yapacağım. Sistemide 2 ay önce aldım ve önceki sistemimde de donanım ivmesi tarzı şeyleri kapattığımdan garip geldi.

DNS değiştirerek giriyorum ve dediklerinizi yapacağım. Sistemide 2 ay önce aldım ve önceki sistemimde de donanım ivmesi tarzı şeyleri kapattığımdan garip geldi.

İşlemcinin gucu belli. Daha otesini bekleme. Virüs taraması da yapabilirsin Malwarebytes ile.

4 çekirdek işlemci zaten gayet normal.

İşlemcinin gucu belli. Daha otesini bekleme. Virüs taraması da yapabilirsin Malwarebytes ile.
Bilgisayara internetten güvenilir olmayan bir yerden gram indirmedim ama bir ara yaparım. İşlemci ve ekran kartı yükseltmesi zamanla şart sanırsam

4 çekirdek işlemci zaten gayet normal.
Teşekkürler hocam eğer normal ise. Genelde Techolay tarzı forumlar bilgimi ve rahatlığımı arttırıyor. Sistemi yeni aldığımdan bu tarz şeyleri hiç bilmiyorum.

İfadeler: 845
Bilgisayara internetten güvenilir olmayan bir yerden gram indirmedim ama bir ara yaparım. İşlemci ve ekran kartı yükseltmesi zamanla şart sanırsam

3500X-5500XT ikilisi vardı yarın işlemcimi degistirecegim 1 ay sonra da ekran kartını. 2 yıl sonra tekrar yukseltme isteyecek yetmiyor cunku.

Normal. Oyun açıkken farklı bir şey açarsanız işlemci kullanımı artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…