Sponsorlu YouTube videolarındansa insanların genel düşüncelerini, deneyimlerini ve ürün kullanıcılarının görüşlerini merak ediyorum. Anketi bu yüzden oluşturdum ancak elbette sonuç sizleri memnun etmeyebilir. Anketi aynı zamanda "Oyuncu ekipmanlarınız yalnızca bir markanın ürünlerinden oluşsaydı, o hangi marka olurdu?" sorusu olarak düşünebilirsiniz. Aynı zamanda markalarla ilgili bilgi ve deneyimlerinizi aktararak konuya ve sonrasında göz atacak herkese daha güncel bir kaynak sunabileceğinizi düşündüm.
Ankete eklemediğim markalar ülkemizde ulaşımı zor olduğundan ya da aklıma gelmediğinden kaynaklanabilir. Aynı zamanda daha çok ülkemizde küresel çapta göze çarpan markaları ekledim. Yine de yorumlarınızla gerekeni yapacağınızı düşünüyorum.
Belirli oy ve yorum geldiği için kendi fikrimi de belirteyim;
Daha önce Corsair, Logitech, Asus, Rampage, ve Steelseries ürünlerine sahip oldum. Genel ürün tercihimi Corsair, veya Steelseries üzerinden yapardım. Bunun sebepleri arasında yurtdışında yapılan yorumlar, markaların yazılımları, ürünlerin ulaşılabilirliğini göz önünde bulunduruyorum. Denediğim markalar arasında Rampage, Logitech ve Asus'u sıralarını da göz önünde bulundurarak bir daha tercih etmem diye düşünüyorum.