Steam, Steam Machine'i çıkartmışken Epic Games de aşağı kalmamak adına bombayı patlattı ve oyun hediye etme sistemini getirdi. Bu inanılmaz özellik sayesinde artık Epic Games üzerinden arkadaşlarınıza oyun hediye edebileceksiniz!
Sizce bu yenilikle birlikte Steam'in sonunu getirebilirler mi?
Bu hızla ilerlerseler 2049 civarı Workshop desteği getirirler. Gerçekten son 3 yılda bedava oyun hediye etmeyip bir workshop sistemi getirseler daha çok kullanıcı çekerlerdi. Bu beceriksizliğin açıklamasını da yapmıyorlar. Çok garip.
Bu hızla ilerlerseler 2049 civarı Workshop desteği getirirler. Gerçekten son 3 yılda bedava oyun hediye etmeyip bir workshop sistemi getirseler daha çok kullanıcı çekerlerdi. Bu beceriksizliğin açıklamasını da yapmıyorlar. Çok garip.
GTA 5 ve borderline diye bir oyun almışım ben de. Arkadaş demiştir ücretsiz al dursun diye ben de almışımdır. Teee Spider-man almaya girdiğimde fark ettim. Alıp unutmak daha keyifli oluyor.
Hayatimi veya oyun zevkimi etkileyen herhangi bir şey olmadı ama güzel oldu gelmesi.
Gelmese de üzülmedim. Steam, Epic Games gibi platformları sadece oyun oynamak için kullanıyorum; hediye etmek, görsel paylaşmak, oyun saatimi veya basarimlarimi göstermek gibi bir gâyem olmadığı için pek umursamadım.