Oyun için 24 inç 240 Hz monitör tavsiyesi

falcata61

Uzman
Samsung Odyssey G4 25” ₺7.400
N11-Samsung

AOC 24G2ZE/BK 23.8” ₺8.000
HB-aptek

ASUS TUF GAMING VG249QM1A 23, 8” ₺9.775
Amazon

Dell G2524H 24.5” ₺9.000
Gaming

24 inç, daha çok FPS oyunları CS, BF1 vs. oynuyorum. Hikayeli oyunlar pek oynamıyorum. 10 bin liraya kadar bütçe ayırdım bu 4 monitörden hangisi alınır acaba.

Laptopu bağlayacağım, 1660 Ti ekran kartlı. Ortalama 160-220 FPS alıyorum CS'de.

G2524H iyidir. Sadece ilk kullanımda baş ağrıtıyo diyorlar renk kalibrasyonundan dolayı fakat alışılıyormuş sonradan.

Bütçeni 1K geçiyor ama G65b bakabilirsin.
Şimdi fark ettim arkadaş 1080p bakıyormuş galiba.

Dell olan kontrasttan ötürü görüntü kalitesi en iyi olan. Ayrıca G4'ten hızlı. Dell'in fiyatı pahalı gelirse ASUS ve AOC arasından ucuz olanı tercih et. İkisi de benzer değerleri veriyor çünkü. Ha ben 10k 1080p monitöre verir miyim vermem. Üstteki arkadaşın dediği gibi G65b vs alırım. Görüntü kalitesinde hepsini tokatlar. Ayrıca Dell'e tepki süresi bakımından yakın sonuç veriyor.

G2524H iyidir. Sadece ilk kullanımda baş ağrıtıyo diyorlar renk kalibrasyonundan dolayı fakat alışılıyormuş sonradan.
Aynen beyazlar biraz daha sarımtırakmış ama alışınca sorun olacağını düşünmüyorum.
Monitör iyidir de fiyatı uçmuş arkadaşım 6500'e almıştı. 24G2ZE olabilir renkleri daha iyiydi sanırım fiyatı da daha uygun. @BerkayZ87
Evet aoc’nin denkleri daha iyi deniliyor zaten coğu internet cafede bu marka var galiba
Bütçeni 1K geçiyor ama G65b bakabilirsin.
Şimdi fark ettim arkadaş 1080p bakıyormuş galiba.
Aynen hocam hem 1080p hemde 24 inç. Fps oynuyorum genel olarak.

Sizce fiyatlar biraz daha aşağı salar mı bu son döviz hareketinden kaynaklı 1-2 bin lira arası sanki arttı fiyatlar bu segmentte

Sizce fiyatlar biraz daha aşağı salar mı bu son döviz hareketinden kaynaklı 1-2 bin lira arası sanki arttı fiyatlar bu segmentte.

Ben düşeceğini sanmıyorum ama senin kararın düşe de bilir net bir şey söyleyemem

Dell'in görüntü kalitesi daha iyi. ASUS incelemelerde 860:1 civarı kontrast oranı sunarken del 1170:1 civarı kontrast oranı sunuyor. Ve görüntü kalitesine kontrastın etkisi renk gamutundan daha fazla. Zaten ikisi de sRGB renk gamutunun %100 kadarını kapsıyor.

Dell olan kontrasttan ötürü görüntü kalitesi en iyi olan. Ayrıca G4'ten hızlı. Dell'in fiyatı pahalı gelirse ASUS ve AOC arasından ucuz olanı tercih et. İkisi de benzer değerleri veriyor çünkü.
Dell eğer o para ediyorsa veririm sadece emin olamıyorum, ayrıca native olarak dell’in paneli 240 hz’miş sanırım iyi bir şey bu

Ayrıca dell’in response time ile alakalı 2 değer var incelemelerde fotoğraflarını bırakıyorum. Biri 3 ms civarı diğeri 7 ms falan tam anlayamadım o yüzden.

Ben düşeceğini sanmıyorum ama senin kararın düşe de bilir net bir şey söyleyemem
Ya normalde düşmez ama belli olmuyor mart ayındaki postlara bakıp şimdiki fiyatla kıyasladığımda artmış görünüyor ama büyük ihtimal dövizden kaynaklı. Gaming.gen'den iyzico %10 iadesi ile 9.000 dell için güzel fiyat bence. Samsung ile aralarındaki 1.200 lira farka değer gibi
Ben açıkçası beyazlar daha sarı olduğu için renk konusunda asus ve aoc'tan kötü diye düşünmüştüm. Eğer onlardan iyiyse ve üstelik response time daha iyiyse pek düşünmeye gerek yok. Dell alınır

Dosya Ekleri

• IMG_2676.webp
    346,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_2677.webp
    87,7 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
G2425H ve G65B ikisinide deneyimlemiş birisi olarak G65B başka segment bu monitörlerden çok daha iyi şuanki monitörüm 24G4X, G65B'den sonra kalitesiz gelmişti akıcı ve renk olarak yani curved olması ve 27 inç olması konforunuzu bozmuyorsa alabilirsiniz ve ayakları iğrenç masada çok yer kaplıyor monitör tutucu ile daha iyi gider masada yeriniz yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…