Birkaç ay önce 3k ya tertemiz kullandığım 1080ti sattım hocam. Kendinize iyilik yapın ve aldığınız gt 1030 u iade edin. Emin olun ikinci el alınabilecek tonla iyi kart mevcut.

İkinci el GTX 1050 Ti aldım bu modeli ::Palit Products - GeForce® GTX 1050 Ti StormX :: sürücüleri kaldırdım yeni sürücüyü kurdum şu an gayet güzel ve soğuk çalışıyor, sağolun sizi dinledim ve memnunum. @except @EmirhanRadicus @TırcıDerler @Hououin Kyouma @pawEn @Caner Uncu @mastercezo @michaelscofield @eyre @shockedblackguy @OFFSET

Gtx 770'i 8+6 pin güç kablosuyla kullanıyordum onlara da gerek kalmadı sonra kasanın arkasına saklarım.

IMG_20241119_130410.webp IMG_20241119_140715.webp

İkinci el GTX 1050 Ti aldım bu modeli ::Palit Products - GeForce® GTX 1050 Ti StormX :: sürücüleri kaldırdım yeni sürücüyü kurdum şu an gayet güzel ve soğuk çalışıyor, sağolun sizi dinledim ve memnunum. @except @EmirhanRadicus @TırcıDerler @Hououin Kyouma @pawEn @Caner Uncu @mastercezo @michaelscofield @eyre @shockedblackguy @OFFSET

Gtx 770'i 8+6 pin güç kablosuyla kullanıyordum onlara da gerek kalmadı sonra kasanın arkasına saklarım.

Eki Görüntüle 99976Eki Görüntüle 99977
İyi en azından bu daha iyi.

İkinci el GTX 1050 Ti aldım bu modeli ::Palit Products - GeForce® GTX 1050 Ti StormX :: sürücüleri kaldırdım yeni sürücüyü kurdum şu an gayet güzel ve soğuk çalışıyor, sağ olun sizi dinledim ve memnunum. @except @EmirhanRadicus @TırcıDerler @Hououin Kyouma @pawEn @Caner Uncu @mastercezo @michaelscofield @eyre @shockedblackguy @OFFSET

GTX 770'i 8+6 pin güç kablosuyla kullanıyordum onlara da gerek kalmadı sonra kasanın arkasına saklarım.

Eki Görüntüle 99976Eki Görüntüle 99977

Hayırlı olsun hocam.