Detaylar
Kim cevapladı?rebaHmınanoD
Uzman
İkinci el GTX 1050 Ti aldım bu modeli ::Palit Products - GeForce® GTX 1050 Ti StormX :: sürücüleri kaldırdım yeni sürücüyü kurdum şu an gayet güzel ve soğuk çalışıyor, sağolun sizi dinledim ve memnunum. @except @EmirhanRadicus @TırcıDerler @Hououin Kyouma @pawEn @Caner Uncu @mastercezo @michaelscofield @eyre @shockedblackguy @OFFSET
Gtx 770'i 8+6 pin güç kablosuyla kullanıyordum onlara da gerek kalmadı sonra kasanın arkasına saklarım.
Gtx 770'i 8+6 pin güç kablosuyla kullanıyordum onlara da gerek kalmadı sonra kasanın arkasına saklarım.
İyi en azından bu daha iyi.İkinci el GTX 1050 Ti aldım bu modeli ::Palit Products - GeForce® GTX 1050 Ti StormX :: sürücüleri kaldırdım yeni sürücüyü kurdum şu an gayet güzel ve soğuk çalışıyor, sağolun sizi dinledim ve memnunum. @except @EmirhanRadicus @TırcıDerler @Hououin Kyouma @pawEn @Caner Uncu @mastercezo @michaelscofield @eyre @shockedblackguy @OFFSET
Eki Görüntüle 99976Eki Görüntüle 99977
rebaHmınanoD
Uzman
Evet kart çok temiz, sahibi hiç bir işlem yapmamış karta.
Kaç tl ye aldınız?Evet kart çok temiz, sahibi hiç bir işlem yapmamış karta.
rebaHmınanoD
Uzman
2 bincik
shockedblackguy 4
Üstün
Biraz fazla geldi hocam ama hayırlı olsun.
pawEn
Üstün
Dedikleri gibi yine biraz fazla ama 1030'dan daha mantikli oldugu kesin. Hayirli olsun.
OFFSET
Yetkin
İkinci el GTX 1050 Ti aldım bu modeli ::Palit Products - GeForce® GTX 1050 Ti StormX :: sürücüleri kaldırdım yeni sürücüyü kurdum şu an gayet güzel ve soğuk çalışıyor, sağ olun sizi dinledim ve memnunum. @except @EmirhanRadicus @TırcıDerler @Hououin Kyouma @pawEn @Caner Uncu @mastercezo @michaelscofield @eyre @shockedblackguy @OFFSET
GTX 770'i 8+6 pin güç kablosuyla kullanıyordum onlara da gerek kalmadı sonra kasanın arkasına saklarım.
Eki Görüntüle 99976Eki Görüntüle 99977
Hayırlı olsun hocam.