Oyun için masaüstü bilgisayar mı, dizüstü bilgisayar mı?

Oyun için masaüstü bilgisayar mı, dizüstü bilgisayar mı?

• Dizüstü bilgisayar (Laptop)

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    21

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Siz oyun oynamak için için masaüstü bilgisayar mı tercih edersiniz, dizüstü bilgisayar mı? Ayrıca neden tercih edersiniz?

Not: Konu bilgisayarlar üzerine, o yüzden lütfen "PlayStation en iyisi, Switch en iyisi" gibi gereksiz mesajlar atmayalım. Ayrıca bu konuyu genel bir konu olarak açtım. Kendim masaüstü bilgisayar tercih ediyorum.

Ne kadar oynadığınıza bağlı. Günde 2-3 saat oynuyorsanız, geri kalan zamanda bilgisayar üzerinden çalışıyor ve/veya internette sörf yapıyorsanız dizüstü kullanışlıdır ama daha uzun süreli oynuyor, koltukta geniş ekran keyfi ve kesintisiz güç istiyorsanız masaüstü her zaman daha iyidir.

Laptop heryere götürebilirsin masaüstü sabittir.Bulduğun ortam uyguns kesinlikle masaüstü.

Tabii ki masaüstü. Masaüstü bilgisayarlar zaten oyun konusunda en ideal bilgisayarlardır. Dizüstü bilgisayarlar Mobile ekran kartları içerdiğinden masaüstündeki ekran kartının gücüyle eşdeğer olmuyor her zaman. Aynı zamanda masaüstü bilgisayarı istediğin gibi modifiye edebiliyorsun. Parçaları istediğin gibi değiştirebiliyorsun. Laptop'larda bunu yapmak aşırı sınırlı. Çoğu donanım gömülü oluyor çünkü. Ekran kartı buna en iyi örnek.

Laptop'ların sağladığı en iyi avantaj ise taşınabilir olmaları. İstediğin yere taşıyıp istediğin yerde oyun oynayabiliyorsun ama bir masaüstü bilgisayar gücünde olamıyor, dediğim gibi. Malum, 4 senedir Laptop kullanan adamım. Türlü türlü engeller sebebiyle neredeyse pandemiden beridir yeni bir masaüstü bilgisayara geçememiştim mesela. Masaüstü bilgisayar hayatımı kurtardı resmen.

Son düzenleme:
Bence ikisi arasındaki tek fark fiyat farkı. Laptop da kullandım masa üstü de pek bir fark göremedim. Bunun dışında biraz ısınma problemi olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…